14 Ekim 2011 Cuma

Yeni Sezon'da Ne Yenilikler Var ?

Yeni Sezon'da Ne Yenilikler Var ?
Sanırım Behzat ç.'nin yeni sezonunda sadece bir televizyon kanalı değişikliğinden çok daha fazlası olacak...Neden mi ?

Çünkü , 39 bölüm boyunca hep damağımızda tad bırakan Behzat ç , aslında eski sezonunun final sahnesinde bizlere yeni ve şaşırtıcı gelişmelere gebe bir dizi olduğunun sinyalini vermişti. Mesela, tüm bu bölümlerin sonunda Behzat ç , aslında kızının intihar etmediğini öğrendi. O,bir katil yakalama ustası olarak karşısında kızının katili ile yüzleşen yepyeni birisi oluverdi bir anda..Çıldırmasına ise ramak kalmıştı. En son bölümünde Behzat Ç'nin mezara kapanarak bağıra bağıra ağladığına tanık olmuştuk.

Yeni sezonunda ise Behzat Ç'nin yeni yardımcıları olabilir.Veya belki başka bir kadın daha Behzat Ç'ye ilgi duymaya başlayabilir. Bu durumda , Behzat Ç'ye sırılsıklam aşık olan Savcı Esra da zor günler yaşayabilir.

Hayalet ile ilgili ise kesinlikle yeni birşeylerin olmasının vakti geldi. Artık onun da bir sevgiliye ihtiyacı var. Feride'yi daha önceden bilmeyenler olabilir. Hayalet , bu dul kadına (aynı zamanda eşini de öldürdü) yardım etmişti. Eşinin mezarının yerini değiştiren ve bunu gizlice yapan Hayalet aslında ondan çok hoşlanmıştı. Fakat Feride şimdi içerde ve daha uzun zaman da hapiste kalacağa benziyor. Belki de şu gözü kara gazeteci kadın vardı ya ,işte onunla yeniden görüşmeye başlayabilir Hayalet.

Harun bilmecesine gelince.. Harun, tesettürlü bir kadın olan Meliha'yla tam evlenmek üzereydi ki bir anda Eda çıktı karşısına .. Hem de düğününde. Harun oracıkta evliliği ve Meliha'yı unutuverdi ve yeniden Eda'ya olan aşkını hatırladı. Yeni sezon bölümlerinde Harun ile Eda arasında bir yakınlaşmanın olacağını düşünüyorum.. Diğer karakterin neleri yaşayacağını da biraz zamana bırakalım en iyisi..

Yorum Yap..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder