26 Ekim 2011 Çarşamba

Behzat Ç Selim Kim

Behzat Ç Selim KimKendisi dizideki silik karakterlerden olan ve çapkınlığı ile Eda'yı bile canından bezdiren Selim , aslında herkesin Survivor yarışmasından tanıdığı bir isim. Gerçek ismi Hakan Katipoğlu olan Selim'in ,Behzat Ç dizisindeki canlandırdığı polisin özelliklerinden bahsedeyim biraz.

Cinayet bürodaki sözü hiç dinlenmeyen,zorunlu olmadıkça sorgulara alınmayan , cinayetlerle ilgili fikrine başvurulmayan tek polis diyebiliriz Selim için. Bunun sebebini tam kestiremiyorum. Fakat , her ne kadar kendi bürosunda böylesine ezik bir polis de olsa , Selim aslında dizinin en yakışıklısı.. Eda'nın sevgisini kazanan ve onunla evlenen Selim'in geçmişte takıldığı bir kız onun peşini bırakmaz. İşte bu kız bir gün cinayet büroya gelir ve Eda'ya , yani Selim'in eşine tüm gerçekleri anlatır.

Bu an , aslında Selim'in yıkıldığı andır.Çünkü o , amiri Behzat Ç'ye ,Eda'yı bir daha kesinlikle aldatmayacağına dair söz vermişti.. Ama yaptı bir kere ! Kısacası dizide çok sevilmeyen ve yalnızları oynayan Selim , aslında Hakan Katipoğlu..

Yorum Yap..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder