4 Ekim 2011 Salı

Seni Kalbime Gömdüm fragman

Seni Kalbime Gömdüm fragmanBehzat Ç'nin sinema filmi şimdilerde vizyon salonlarında izleyiciyle buluştu. O polisiye maceranın sinemaya aktarılması aslında oldukça heyecan yaratıcı desem yanlış olmaz.Ben de ilk fırsatta gidip 'Seni Kalbime Gömdüm' filmini seyredeceğim.

Filmden bahsedelim biraz.. Ankara Gençlik Parkı'nda bir cinayet işlendiğini ihbar eden kişi tüm ekibi olay yerine gönderir. Fakat Behzat Ç ile ekibi aslında olay yerindeki kadının tabutun içinde halen yaşadığını görürler.Bu olay aslında cinayet büro amiri Behzat Ç için çözülmeyi bekleyen yeni bir bilmecenin ip uçlarıdır. Çünkü tabuta gömülen kadın Avarel Memduh'un yani eski bir polisin annesidir. Behzat Ç ile ekibi araştırmalarını derinleştirdikçe aslında Red Kit takma ismiyle bildikleri (Tardu Flardun) kişinin bir çeşit seri katil olduğunu öğreneceklerdir.

Daha da ilginç olanı Behzat Ç'nin bu olayı irdeledikçe Emniyetin içindeki gizli bir teşkilatlanmadan da haberdar olacağıdır. Hayalet , Akbaba ve Harun'un yanına filmde yeni bir polis olan Cansu Dere'nin de dahil edilmesi bence büyük bir başarıdır.

Tardu Flardun'un oyunculuğuyla ilgili henüz bir yorum yapmam ise yanlış olacak..


Yorum Yap..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder