7 Ekim 2011 Cuma

Ercüment Çözer'in Gizemi

Dizinin eski sezonunda en ilgi çekici karakterlerden olan Ercüment Çözer'in tam olarak ne için çalıştığı belli değil. Fakat Behzat Ç dizisini takip edenlerin bileceği gibi Ercüment Çözer, çorap değiştirir gibi insan öldürüyor.

Behzat Ç gibi bir polisin dahi içeri tıkamadığı bu adam , yani Ercüment Çözer ,Behzat Ç ile dalgasını da geçti. Hatta onların gözlerinin önünde sağ kolum dediği adamı alnından vurdu. Harun ,Akbaba ve Behzat Ç'nin önünde bu cinayeti işledikten sonra olay yerini elini kolunu sallayarak terk etmişti bir keresinde..

Peki nedir Ercüment Çözer'i özel kılan ?
Kesinlikle insan öldürme konusunda son derece yaratıcı teknikleri var bir kere.. Bunun yanında kendi pisliklerini de babasının bir dönem çok iyi arkadaşı olan ve o yüzden kendisini koruyan Memduh Başgan'a temizlettiriyor. (Memduh Başgan ile ilgili apayrı bir yazıya yeniden yer vereceğim..)

Ercüment Çözer , aslında Behzat'a ilk kez Ankara'da takmıştı. İlk bölümlerde yaşanan ve şimdi anlatacağım olay ise 30.bölümden çok sonra izleyiciye gösterildi.

Ercüment Çözer ,kendisine yapılan bir hakareti asla içine sindiremez. Kendisinin de dediği gibi ''Bana saygısızlık yapana cezasını veririm!'' türünde bir tarzı var bu psikopat ve sempatik seri katilin..

Behzat Ç'nin kendisine yaptığı saygısızlıktan sonra O'nu aslında kafasına takmıştı Ercüment Çözer.. İşte kızı Berna'nın ölümünün ardındaki sır perdesi aralanığında yine Ercüment Çözer çıktı karşımıza

Yorum Yap..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder