28 Kasım 2011 Pazartesi

Behzat ç 41.Bölüm tek parça izle

Şimdi behzat ç 'nin 41.bölümünü atıyorum ve hemen ardından ben de sizinle birlikte izleyeceğim. Bu bölümü arkadaşlara gittiğim için izleyemedim. İlk kez bir behzat ç bölümünü kaçırdım desem yalan olmaz.İzledikten sonra bu bölümde ne tür gelişmeler olduysa sizlerle ayriyeten paylaşacağım.


Devamını gör...>>

21 Kasım 2011 Pazartesi

Behzat ç 40. Bölüm Tek parça izle

Behzat ç 'nin 20 Kasım bölümünü yani 40 bölümünü tek parça izleyebilirsiniz.

Yaklaşık 2 haftadır gölde duran ve su yüzüne çıkan cesedin kimliği aranır. Hayalet'in bu işin izinde hayli uğraşması , cinayet kurbanının bir terzi olduğunu açığa çıkarır. Fakat , bir ucu da bilardo salonu işletmecisine kadar giden bu cinayeti aydınlatmada maktülün oğlunun da yardımları gerekmektedir..

Behzat, savcı Esra'nın evine kısa süreli bir ziyaret yapar ve 'Ben suçluyum!' der.. Abi Şevket, Behzat ç 'yi iyileştirmek için bir terapistle görüşür..40.bölümde yer yer aksiyon sahneleri de var.




Devamını gör...>>

20 Kasım 2011 Pazar

Vizem Var Behzat ç izliyorum !

Vizem Var Behzat ç izliyorum !Yarın üniversitede vize sınavları başlıyor. Ancak ben buna rağmen Behzat ç 'yi izlemekten kendimi alamıyorum. Nedeni ise tabii ki dizideki oyuncuların performansı. Birbirlerine o kadar uyumlular ki dizinin bir Türk dizisi olduğuna bile bazen hayret ediyorum...

İyi ki pazar günleri böyle kafa dağıtacak bir dizimiz var. Bilmem benimle aynı duyguları paylaşan takipçiler var mıdır ?
Devamını gör...>>

Behzat ç Reis Kim ?

40.bölümde Behzat ç'de en çok gördüğümüz karakterlerden olan ve bir cinayete yardım yataklık eden Reis'i başarılı buldum. Mithatpaşa Bilardo'nun işletmecisi olan Reis'i bir de polis koruyordu. Ancak Reis için adam öldüren o polis yakalandı..

Reis'in kim olduğunu bilen varsa yazının altına iliştiriversin. Ben ismini bulamadım
Devamını gör...>>

18 Kasım 2011 Cuma

40.Bölüm 2.Fragmanı

''Böyle mi bulacaksınız la siz katili ?!'...

'Söyleyecek çok şeyi olanlar önce susarlar. Sonra herkesi sustururlar ! Mesai kaldığı yerden devam ediyor...' diyor fragmanda.. Buna sonuna kadar katılıyorum. Behzat'ın suskunluğunun arkasında yıllardır birikmiş bir intikam duygusu yatıyor. 40.bölümün 2.fragmanı sizlerle..



Devamını gör...>>

Behzat ç 40.Bölüm 1.Fragman

Behzat ç. 'Saçma sapan konuşma Tahsin !'' diyerek suskunluğuna bir son verir. Bir haftadır suda olan bir cesedi cinayet masası nihayet keşfeder ve savcı olay yerine çağrılır. Bu arada Harun , savcının espri anlayışını sınamak için ona ilginç birşeyler söyler...

Tüm bu gelişmelerden bağımsız olarak Behzat ç , ekip arkadaşlarını 'katil bulma' konusunda yeniden değerlendirecektir..

Hastası olduğumuz Behzat ç 'nin 40.bölüm fragmanı (1.fragman) karşınızda..




Devamını gör...>>

14 Kasım 2011 Pazartesi

Şule 'Korkuyorum Bırakma Beni !'

Behzat ç ile Şule Karşilaşmasi Son Bölüm39.bölümde bu karşılaşma en ilgi çeken sahnelerden biriydi.. Şule ile Behzat ç 'nin aynı kaderi paylaşması ve her ikisinin de intihara kalkışması, izleyenleri hayli germişti. İşte Şule , yattığı kliniğe gelen Behzat ç 'ye sarılır ve 'Korkuyorum !Bırakma beni!' der.. Behzat ç 'nin dışında kim gelirse gelsin elindeki cam parçasıyla intihar edecekti Şule.. Ancak onun canını kurtaran Behzat ç , bu olaydan sonra yine bir ikilemde kaldı..




Devamını gör...>>

Hayalet ve Akbaba Yemekteler

Birlikte açık havada kuru fasulye pilav yiyen ayrılmaz ikili Akbaba ile Hayalet , 'Harun'un kendi evlerine taşınması' mevzusunu tartışıyorlardı.

Hayalet : Hacı sıcakta zor oluyo be...
Akbaba : Sıcakla ne alakası var la ?
Hayalet : Nası ne alakası var oğlum. K.ç kadar ev ! 3 tane ceberrut gibi adam...Osuruyon,terliyon ...

İşte ilk izlediğimde beni koparan o diyalog sahnesinin videosu..







Devamını gör...>>

13 Kasım 2011 Pazar

Behzat Ç 39.Bölüm full izle

Çok hızlı ve çok istekli gördüm bütün behzat ç oyuncularını. Zaten bu durum 39.bölüme de yansıdı.. Behzat ç içerideyken yerine geçen Tekin komiser bir cinayete kurban gitti. Üstelik çok küçük bir kız çocuğu ve bir de karısını arkada bırakarak !

Behzat ç'nin yeniden hayata dönmesi de Tekin'in , yani can arkadaşının cinayeti ile oldu. Bu bölümde tek bir kelime bile etmedi Behzat ç.. Ancak herşeyi vücut diliyle anlatmayı başardı.
İşte behzat ç 'nin yeni sezon ilk bölümü olan 39.bölümü full olarak izlemenin vakti geldi.




Devamını gör...>>

Pilli Bebek Fotoğraf Şarkısı

Pilli Bebek'in Behzat ç dizisindeki müziklerine bu sezonda yeni şarkılar ekleniyor ve tabii ki dizinin sıkı takipçileri de en az Behzat ç kadar onun şarkılarına da ilgi duyuyor..39.bölümde çalan şarkıyı merak edenler için ekledim..

Pilli Bebek Fotoğraf ( Kağıttan Gemi ) şarkısı ve Sözleri


Bir siyah beyaz fotoğrafım ben
Tozlu raflardayım eski albümlerde
Yağmurlu günlerde
Alçak gönüllü bir su birikintisiyim

Şehrin karanlık sokaklarında
Donu düşük çocukların yaptığı
Kağıttan bir gemiyim
Yüzüyorum, yüzüyor muyum
Bilmiyorum, bilmiyorum

Bir günbatımıyım güneyde
Bir akşam vaktiyim
Ucuz bir şarabın şişesiyim denizde
Yüzüyorum, yüzüyor muyum

Biliyor musun,
Bir gün bir yağmur sonrası
Siyah beyaz bir fotoğraf
Bulacaksın yerlerde

İşte o an,
Bir kıpırtıyım yüreğinde
Ve iki damla yaş olacağım
Güneşli gözlerinde, gözlerinde...






Devamını gör...>>

Yeni Sezon Çok İyi Başladı !

Yeni Sezon Çok İyi BaşladiBildiğiniz gibi 38 bölümden sonra ara verilen Behzat ç bugün Star'da başladı.. Yeni sezona ise farklı bir havada başladığını düşünüyorum Behzat ç 'nin. Son bölümünde (eski sezon) Behzat ç 'ye ne olduğunu muallak bırakmışlardı..

Bugün anladık ki Ercüment Çözer , Behzat ç 'nin evinde işlediği cinayeti Behzat ç 'nin üzerine bırakmış.. Tabi Sevda diye gizemli bir kadını (sağlık teknisyeni) bu işte kullanmışlar..Psikolojisi yine bozuk olan Behzat ç'nin sakalları ile saçları birbirine girmiş ve uzunca bir süredir polis cezaevinde kalmış.. Ancak şimdi tüm cinayet bürosunun ortak çalışmasıyla Behzat ç 'nin evinde işlenen cinayette aslında onun parmağının olmadığını gördük.Yeni sezonla ilgili güncel haberlere sürekli yer vermeye devam edeceğim...
Devamını gör...>>

11 Kasım 2011 Cuma

'Benden Elektrik Alıp Napacan?'

Hayalet ile Akbaba bir gün oturur ve rakı-balık yapmaya karar verirler. Fakat, Akbaba'nın 'bu balıklar bayat olabilir la!' yorumuna sinirlenen Hayalet ''Olum sen hiç adam olamayacan mı la ? Ben senden pozitif bir elektrik alamayacak mıyım Akbaba?'' der..

Bunu duyan Akbaba'nın verdiği cevap çok şahane : 'Dingil,benden pozitif elektrik alıp na'pacan ! Bana mı halleniyon sen lan! ''



Devamını gör...>>

Hayalet , Hala ILgın'a Aşık

Dizinin eski bölümlerinde hayalet karakteriyle ilgilenenlerin bildiği bir kadın vardı. Gazeteci ve cesur birisi olan Ilgın'dan bahsediyoruz. Hayalet onu ilk görür görmez heyecandan dili tutulmuştu. Cidden Ilgın'ın da manken gibi güzelliği var. Bu izleyeceğiniz görüşme de Hayalet ile Ilgın arasındaki tanışma sahnelerini içeriyor.

Ancak asıl komik olan şey , 'Ilgın'a ilgisini belli ettikten sonra' Hayalet tek başına arabada giderken oluyor.. Söze gerek bırakmayan bu aşkı bir de Hayalet'in tepkilerinden anlayalım öyleyse..


Devamını gör...>>

'Behzat ç Politikleşiyor' İddiaları

'Behzat ç Politikleşiyor' İddialariKimi çevreler dizinin belirli bir bölümünden sonra politikleştiğini ve bundan dolayı biraz dejenere olduğunu düşünüyorlar. Yani bundan kastımız gerçek konusundan saptığıdır.

Ben, 'bu dizi sitesinin yazarı' olarak Behzat ç dizisinde hiçbir şeyin abartılmadığı görüşündeyim. Bir tek şey dışında ki onlar da benim behzat ç dizisinin izlememdeki en önemli sebepti. Diğer sözümona 'polisiye' diye tabir edilen ve yüzlerce bölümü yapılan dizilerden çok farklı bir kere Behzat ç dizisi !

Her bölümü birbirinin aynısı olan ve tamamen makyaj ve 'sanal' hikayelerden beslenen büyük yayın kuruluşlarının bir polisiye dizisi var. İsmini vermek istemediğim o dizi ile Behzat ç 'yı kıyasladığınız takdirde hangisinin 'bizden karakterleri' içerdiğini anlarsınız..

Asıl konuya gelince... Yani politikleşme iddiaları.. Böyle birşey her dizide var ki zaten.. Yani bir emniyet teşkilatının birimindeki kahramanlardan oluşan bir öyküyü seyrediyoruz. E , yani işin içinde zaten devlet yok mu ? Öyleyse devletle ilgili herşeyin içinde biraz da 'politik malzeme' olmalıdır...
Devamını gör...>>

9 Kasım 2011 Çarşamba

Son Dört Gün : Özlem Sona Eriyor !

Son Dört Gün : Özlem Sona Eriyor !İşte bu haber eminim sizleri çok mutlu edecektir. Fazla meraklandırmak istemediğim için söylüyorum..

13 Kasım Pazar...

Bu tarihi bir yere not edin çünkü yeni sezonumuz bu tarihte başlıyor .. Özlemle beklediğimiz ve Star TV'nin dedikoduların aksine 'TVEN' kanalına vermediği (en azından şimdilik dizimiz Star'da başlıyor) Behzat ç için son 4 gün.. Bu pazar diziyi büyük bir merakla izleyeceğiz. Dizi başladıktan sonra dizideki gelişmelerle ilgili ne kadar şey biliyorsam hepsini yazacağım...
Devamını gör...>>

Yeni Sezon 2.Fragmanı

Behzat ç hayranlarını mutlu etmeye devam ! İşte yeni sezonunun ikinci fragmanı ve karşımızda behzat ç ! Mesleği bırakmak istiyor Behzat ç.. Sıkılmış artık bu 'hayatını mahveden' polislik mesleğinden. Ben demiyorum bunu ; fragmanda öyle söylüyorlar.. Ama acaba kim Behzat ç'nin bu meslekten ayrılmasını istiyor ki ?

Yeni sezonun 2.bölümü karşınızda...





Devamını gör...>>

4 Kasım 2011 Cuma

Behzat Ç Red Kid Kim ?

Behzat ç dizisinde olmayan bir karakter Red Kid. Sadece sinema filminde olan ve Behzat ç'nin yakalaması gereken bir psikopat seri katil olan Red Kit'in gerçek ismi Tardu Flordun.

1972 Ankara doğumlu olan Tardu Flordun , Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirmiş. Birçok tv dizisinde yüzüne aşina olduğumuz Tardu Flordun , Red Kit karakteriyle Behzat ç sinema filmini izlemeyenleri meraklandırmaya devam ediyor.
Devamını gör...>>

Harun : Senin İçin Parmağımı Keserim

Harun , çok içtiği bir gün Eda'nın evine gider. Kafası güzel olan ve sokaktaki köpeklere sataşan Harun ,Eda'yı zorla dışarı çıkarır ve Eda'ya der ki ''Ben seninle sen hakkında konuşmaya geldim.. Bak Eda,beni yanlış anlama.. Ben buraya sadece arkadaş olarak geldim ve arkadaş olarak da gideceğim.. Bak o Selim var ya, o Selim seni bir kez aldattı ya bir daha aldatabilir.. Ben çok ciddiyim! Sen bana yüzüğü atmamı söyle ben onu yaparım.. Senin için parmağımı bile keserim ben...Ben seni istiyorum ..''

Bunun üzerine Eda 'Bağırma ,alkollüsün..''der ve bundan sonraki diyalogları da isterseniz hep birlikte izleyelim.



Devamını gör...>>

2 Kasım 2011 Çarşamba

'Masadaki Karıya İçki Getirilir mi Lan?'

Behzat ç dizisinin sıkı takipçileri için eski sezon bölümlerinden bir sahne olan bu tavernada karşılaşma sahnesini hatırlatmak istedim. Ercüment Çözer'in ne kadar dengesiz birisi olduğunu hatırlamanıza yardımcı olacak bu videoda Ercüment, Behzat Ç'nin sürekli takıldığı tavernada Derya'yı (o da Behzat ç'nin hayatındaki kadınlardan) en yakından izliyor. Ardından Derya , Behzat ç ile ekibinin oturduğu masaya geldiğinde Ercüment Çözer onlara 'şampanya' gönderiyor. İşte Behzat ç ile Harun'u çileden çıkaran o sahne..











Devamını gör...>>

Erdal Beşikçioğlu Altın Portakal Kazandı

Erdal Beşikçioğlu Altin Portakal Kazandi28 Ekim'de gösterime giren Behzat Ç : Seni Kalbime Gömdüm sinema filmindeki performansı Erdal Beşikçioğlu'na altın portakal ödülünü getirdi...

Bu sene 48.si düzenlenen Altın Portalak film festivalinde en iyi erkek oyuncu ödülünü 'Seni Kalbime Gömdüm' filminin başrolü Behzat ç ,yani Erdal Beşikçioğlu kazandı...

Hayranlarının film festivalindeki aşırı ilgisi aslında sanatçıyı memnun etti..Bana kalırsa Erdal Beşikçioğlu ,böylesi ödüllerle (bir aktör için elbette önemli) oyunculuğu kıyaslanamayacak kadar büyük bir yetenek zaten.. Oyuncuyu tebrik ediyor ve yeni sezonda daha iyi performanslar bekliyorum... :)

Dipnot : Bu arada şunu da belirtmeliyim.. Harun'a da bu yıl birkaç ödül gelecek gibi görünüyor. O da dizide en çok enerji harcayan oyunculardan çünkü..
Devamını gör...>>

1 Kasım 2011 Salı

Yeni Sezon Fragmanı izle

Yeni Sezon Fragmani izle

Ben yeni öğrendim ve şaşırdım .Star TV'den behzat ç haberlerine bakayım dedim ve 'Geçen sezonun en farklı , en cesur , en çok konuşulan dizisi ! Behzat ç , yeni sezonun ilk bölümüyle 13 kasım'da star'da..'' deniliyor.

İşte yeni sezonun ilk fragmanını sizlerin de izlemesini istediğim ve yeni sezonla ilgili en son video olan 39.bölümün fragmanını paylaşıyorum. Bilindiği gibi dizimizin kanal değişikliği yaptığı söyleniyordu. TVEN kanalına transfer olduğu vesaire.. Ama görünen o ki Star TV behzat ç dizisini oraya vermekten vazgeçmiş...

Her neyse işte yeni sezonun bende yeniden bir 'behzat ç heyecanı' yaratan o fragmanı..



Devamını gör...>>

Dizinin En Duygusal Şarkısı

Dizinin En Duygusal ŞarkisiBelki bilmeyenler vardır diye söyleyeyim.Dizinin bütün müziklerini Ankara'lı bir rock grubu olan Pilli Bebek yaptı. Aslında unutulmaya yüz tutmuş bir müzik grubu olan Pilli Bebek'in behzat ç dizisinde çalan müzikleri grubun hayran kitlesini acayip artırdı diyebiliriz.

''Gel Kızım Sokul Bana'' ya da ''Duruyor Zaman'' ismiyle bildiğimiz bu enfes duygusal şarkıyı gecenin bu saatinde bütün baba ve kızlarına armağan ediyorum.. Dizinin diğer müziklerine de ilerleyen günlerde yer vereceğiz. Ancak bu sizinle paylaştığım ilk behzat ç şarkısı olduğundan en duygusalını paylaşmak istedim..

Pilli Bebek Duruyor Zaman şarkısının sözleri de aşağıda...

Sadece ikimizin uyandığı saatlerde
Duruyor zaman
Çünkü sadece sen tutuklarsın beni
Apansız uyanış gibi
Gel kızım sokul bana
Bir kez daha alayım kokusunu
Benim küçük bahçemin...

Büyüsen de, gitsen de hala bekliyor gibi beni
Uzanmış küçük ellerin
Gel kızım sokul bana
Bir kez daha alayım kokusunu
Benim küçük bahçemin...



Devamını gör...>>

Sezon Finali Nasıldı ?

Sezon Finali Nasildi ?Behzat ç dizisi kadar yapmış oldukları sezon finali de konuşuldu. Bu final bölümü üzerinde sosyal ağlarda binlerce kişi tartıştı ,yazıştı vesaire...

Çoğu izleyiciden edindiğim yorumları da katarak bu yazıyı yazmak istiyorum. Öncelikle Behzat ç. sezon finalinde herşeyin bitmediğini söylemeliyim. Zaten öyle olsa yeni sezona başlamazlardı ! Peki ama neden Behzat ç'nin çocuğu gibi aylarca beslediği ve çok titizlikle koruduğu Şule ,Behzat ç'ye karşı böylesi bir suçu işlemiş olabilir mi ? Bunu göreceğiz.

Harun'un attığı nişan yüzüğü ve Eda'nın da Selim'den ayrılması ''ikili arasında bir yakınlaşma olabilir..'' söylentilerini beraberinde getirdi sezon finalinden sonra.Bence Eda'nın Harun'la bir ilişkiye başlayabilmesi için Harun'un kişiliğinde 180 derecelik bir dönüş yapması şart..

Dizinin diğer karakterlerinden Akbaba'nın geçmişinden beri kendisini bırakmayan,adeta kara leke haline gelmiş bir hikayesi var. Onu sürekli arayan kadının kimliği halen merak konusu...

Hayalet'e gelirsek.. Sezon finalinden sonra onun akibeti de merak uyandırıyor. Yeni aşık olduğu gazeteci kadın halen bir soruşturmadan dolayı içerde ve Hayalet onun cezaevinden dışarı çıkmasını iple çekiyor diyebilirim..

Selim'e gelince. Onun Eda ile olan tartışmaları ayrılık getirmişti. Ancak yine de Eda ondan hoşlanıyor ve Selim'in güzel bir jestinden sonra yeniden barışma ihtimalleri olabilir. Bence düşük bir olasılık ama yine de bekleyip yeni sezonun açılmasından sonra gelişmeleri takip edeceğiz..

Kısacası sezon finali iyiydi. Her oyuncunun gidişatını behzat ç izleyicileri büyük merakla bekliyor. Ben de sizler gibi dizinin bütün bölümlerini izledim ve yeni bölümlerini büyük bir merakla beklemekteyim...
Devamını gör...>>