11 Kasım 2011 Cuma

'Behzat ç Politikleşiyor' İddiaları

'Behzat ç Politikleşiyor' İddialariKimi çevreler dizinin belirli bir bölümünden sonra politikleştiğini ve bundan dolayı biraz dejenere olduğunu düşünüyorlar. Yani bundan kastımız gerçek konusundan saptığıdır.

Ben, 'bu dizi sitesinin yazarı' olarak Behzat ç dizisinde hiçbir şeyin abartılmadığı görüşündeyim. Bir tek şey dışında ki onlar da benim behzat ç dizisinin izlememdeki en önemli sebepti. Diğer sözümona 'polisiye' diye tabir edilen ve yüzlerce bölümü yapılan dizilerden çok farklı bir kere Behzat ç dizisi !

Her bölümü birbirinin aynısı olan ve tamamen makyaj ve 'sanal' hikayelerden beslenen büyük yayın kuruluşlarının bir polisiye dizisi var. İsmini vermek istemediğim o dizi ile Behzat ç 'yı kıyasladığınız takdirde hangisinin 'bizden karakterleri' içerdiğini anlarsınız..

Asıl konuya gelince... Yani politikleşme iddiaları.. Böyle birşey her dizide var ki zaten.. Yani bir emniyet teşkilatının birimindeki kahramanlardan oluşan bir öyküyü seyrediyoruz. E , yani işin içinde zaten devlet yok mu ? Öyleyse devletle ilgili herşeyin içinde biraz da 'politik malzeme' olmalıdır...

Yorum Yap..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder