22 Eylül 2011 Perşembe

Behzat Ç'nin Akbabası

Behzat Ç'nin AkbabasıAkbaba lakabıyla diziyi izleyenlerin dikkatini çeken oyuncunun gerçekte ismi Berkan Şal.

1969 Ankara doğumlu olan Berkan Şal,aslında oyunculuk bölümünden mezun.Fakat,oyunculuğu tercih etmeyen Berkan Şal,yıllardır çeşitli mekanlarda Dj'lik yapıyordu.

Önüne gelen Behzat Ç projesiyle dizide oynayan Akbaba,aslında behzat ç'nin en gizemli karakterlerinde.Geçtiğimiz bölümlerde rüyasılarına sürekli giren bir kadın vardı.Kadın,bir keresinde ankara cinayet büroya kadar gelerek Akbaba'nın yüzüne bir de şaplak attıktan sonra gitmişti. Bu gizemli kadının,onun lise yıllarında sevdiği kız olduğunu öğrenmiştik.Yeni bölümlerde Akbaba'nın da başından maceralı olayların geçeceği neredeyse kesin...
Devamını gör...>>

Behzat Ç'yi Özledik !

Behzat Ç'yi ÖzledikYüzlerini epeydir göremediğimiz dizi karakterlerini özler olduk. Yaklaşık 2 aydır ,yani eski sezonun bitmesinden sonra Behzat Ç'den bi haber olan hayranlar aslında biraz kırgın dizi ekibine.

Yine de, her işte bir hayır vardır düşüncesiyle Behzat Ç'nin yeni sezonunu merakla beklemeye devam edeceğiz.Yeni sürprizler ve belki de yeni oyuncular göreceğiz behzat ç yeni bölümlerinde.

Şimdilik hayranlarının birbirleri ile yalnızca facebook'taki sayfadan bilgi alışveriş yaptığını görüyoruz.Fakat,film çıktıktan 1 hafta sonra TVen'de yeni sezonu başlatacaklar. Yeni cinayet bilmeceleri ve seri katillerle birlikte gelecek olan Behzat Ç'yi izlemeye en az sizin kadar biz de can atıyoruz.
Devamını gör...>>

20 Eylül 2011 Salı

Erdal Beşikçioğlu twitter

Dizinin Behzat Ç'si yani Erdal Beşikçioğlu'nun hayranlarının ilgi duyacakları bu yazımızda kendisinin twitter adresini vereceğiz.

Facebook'ta bazı kişilerin onun yerine 'sahte' profil oluşturduklarını düşünürsek,sanatçıyı en yakından takip etmenin bir yolu da twitter. Aşağıda vereceğimiz adres de zaten sanatçının kendi ve halka açık twitter hesabının adresi.

Eğer sizler de Erdal Beşikçioğlu'nun son zamanlarda neler yaptığını ve dizi ile ilgili gelişmelerin neler olduğunu birinci ağızdan öğrenmek istiyorsanız bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Erdal Beşikçioğlu twitter : Buraya tıklayın.
Devamını gör...>>

Behzat Ç Ercüment Çözer

Behzat Ç Ercüment ÇözerErcüment Çözer, behzat ç dizisinin ilk bölümlerinde karşımıza çıkmıştı.2.veya 3.bölümde 'konuk oyuncu' olarak Nejat İşler'in canlandırdığı Ercüment Çözer ,Behzat'ın en sinir bozucu düşmanlarından.Tüm Ankara Cinayet Büro'nun da artık bildiği gibi sayısız cinayete karışan ve alenen adam öldüren Ercüment Çözer,derin devlet tarafından korunuyor. Daha doğrusu,diziyi izlerken bizler bu duyguya kapılıyoruz.Çünkü,Behzat Ç ve diğer polislerin gözleri önünde sağ kolu olan bir adamı da silahla vurmuştu Ercüment Çözer.

Dizinin en iyi oyunculuklarından birisi olan Ercümen Çözer, yalnızca eski sezon bölümlerinde değil , aynı zamanda da yeni bölümlerde ve hatta Behzat Ç : Seni Kalbime Gömdüm'de karşımıza çıkacak.

Nejat İşler'in ''İşte oyunculuk budur !'' dedirten türden performans sergilediği ve geçmişteki 30 küsür bölümde Behzat Ç ile adeta dalga geçen Ercüment Çözer , yeni sezondaki performanslarıyla da hayli ilgi görecek.
Devamını gör...>>

Canan Ergüder

Canan ErgüderBehzat Ç dizisini izlememizin bir nedeni de 'katı kurallı' ve Behzat Ç'ye aşık olan savcı Esra. Savcıyı dizide Canan Ergüder canlandırıyor.

Canan Ergüder Kim ?

Behzat ç'den önce 'Bıçak Sırtı','Binbir Gece Masalı' gibi dizilerde de boy göstermiş olan Canan Ergüder,tiyatro eğitimini Amerika'da almış ender oyuncularımızdan.Kendisini izleyenlerin bileceği gibi,Behzat Ç dizisinde oynayan en başarılı karakterlerden birisi olan Canan Ergüder , dizinin başlarından beridir Behzat Ç'ye hep ilgi duyuyor. Sert görünümünün altında aslında oldukça duygusal ve korumacı bir kimliği olan Savcı Esra, en az sevdiği adam Behzat Ç kadar gözü kara bir karakter.
Devamını gör...>>

19 Eylül 2011 Pazartesi

Hayalet Kimdir

Hayalet KimdirDizide , 'Hayalet' lakaplı cinayet büro polisini canlandıran oyuncunun gerçek adı İnanç Konukçu. İnanç Konukçu ,Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana sanat Dalı mezunu ve 1985 doğumlu bir tiyatro oyuncusu. Ancak , kimse oyuncunun gerçek ismini bilmiyor. Nedeni de dizide kendisine verilen lakabın hayli dikkat çekici olması.


Kendisine dizide neden hayalet denildiğine gelirsek : Dizide, herkesten önce istihbari haberleri yakalayabilen, ardında iz bırakmadan takip yapabilen bir karakter olduğundan O'na Behzat Ç'de hayalet lakabı veriliyor.Dizide kullandığı sözlerle (Örneğin 'la..'yı çok kullanıyor) sempatik bir Orta Anadolu delikanlısını canlandıran Hayalet , sevdi mi adam gibi sever.

Feride isimli genç bir bayanın, Behzat Ç'nin ilk bölümlerinde eşini öldürdüğünü , dizi takipçileri biliyorlar. İşte Feride'ye yardım eden ve onun eşinin gömüldüğü yeri değiştiren Hayalet, aslında tüm bunları o temiz yürekli kadına aşık olduğu için yaptı. Şimdilerde dizide müzmin bekar olan Hayalet , diğer karakterler gibi yalnız takılıyor. En büyük hobisi de 'bira içmek'..
Devamını gör...>>

Erdal Beşikçioğlu

Erdal Beşikçioğlu,Türkiye'de son yıllarda kendisini film ve dizilerle belli eden ve bu sayede büyük bir üne kavuşan aktör.

Beşikçioğlu'nu ilk olarak Türkiye, 'Star' da yayınlanan Vali dizisiyle tanıdı.Erzincan valisi Recep Yazıcıoğlu'nu dizide canlandıran Erdal Beşikçioğlu'nun Vali dizisindeki oyunculuğuna diyecek yoktu. Dizinin tutulmasıyla birlikte yapımcılar aynı isimli bir sinema filmini de yapmışlardı.Bu filmde de rolü aynı olan Erdal Beşikçioğlu için 'Vali' projeleri adeta bir sıçrama tahtası oldu.

Oyuncu,bu serilerden sonra en son olarak da Star TV'de 2010 yılında yayınlanmaya başlayan Behzat ç. ile popülerliğini adeta tavan yaptırdı.Dizi,2010 yılının son ayında başladı ve 38 bölüm kadar Star'da devam etti.

Erdal Beşikçioğlu'nu en son olarak da yaklaşık bir buçuk ay sonra 'Behzat Ç : Seni Kalbime Gömdüm'' sinema filmiyle yeniden izleme imkanı bulacağız. Filmin hemen akabinde de zaten Behzat Ç'nin merakla beklenen yeni sezonuna start verilecek.

Devamını gör...>>

17 Eylül 2011 Cumartesi

Yeni Sezon Kasım'da Başlıyor

Yeni Sezon Kasım'da BaşlıyorMerakla beklediğimiz o haberi blog takipçileri ile paylaşalım. Behzat Ç yeni sezon , sanılanın aksine Eylül'de değil , Kasım'da başlayacak.

Yeni sezon ilk bölümünü 6 Kasım'da Tven'de başlatmayı düşünüyorlar televizyon ekibi.

Neden geç başlayacak ?

Dizinin geç başlamasının kesin nedenini elbette ki bilmemiz mümkün değil.Çünkü,dizi ekibinden herhangi birisi ile birinci derece bir arkadaşlığımız yok.

Fakat,bizce Behzat Ç'nin yeni filmi olan 'Seni Kalbime Gömdüm'ün vizyona girmesi bekleniyor olabilir. Çünkü,eğer dizinin yeni sezon bölümlerini ilk olarak yayınlarlarsa filme rağbet o kadar da fazla olmayabilir.

Bunun ticari bir sebebi de budur işte.Çünkü, film yapımcıları ,uzun zamandır ara veren Behzat ç'nin yüzünün ilk olarak sinemada görülmesinden yanalar.Bu nedenden dolayı televizyon yayıncıları ile bir anlaşma yapmış olabilirler...
Devamını gör...>>

Behzat Ç. Harun

Behzat Ç HarunHarun ,dizide Erdal Beşikçioğlu'ndan (dizide Behzat ç.) sonra en çok izlediğimiz karakter. Genç, hırslı ve kadınlardan fazla anlamayan bir kişiliği var Harun'un.Eski sezondaki bölümlerde Behzat Ç'yi izlemek için başka bir neden kendisi.. Oyunculuk zekasına ve başarısına hiçbir şey gölge düşüremedi Harun'un.

Dizide kendisiyle en çok dalga geçilen karakter olan Harun , Behzat Ç'yi babasından da çok sever hani. Çünkü,cinayet polisliği ile ilgili hemen her şeyi kendi amirinden öğrenmiştir.Tüm yeteneklerini amirine borçludur bir yerde..

Bir de Harun'u diğer yaşıtlarından ayıran en önemli özelliği ,onun hayatta tek bir kişiye , Eda'ya aşık olması. Eda'dan başka hiçkimse için o kadar fedakarlık yapmadı Harun..

Harun karakterini canlandıran oyuncu gerçek hayatta bir üniversite öğrencisi.Daha doğrusu tiyatro dalında bir öğrenci.Fatih Artman , yani herkesin 'Harun'ismiyle bildiği bu kişi,henüz 23 yaşında olmasına rağmen Behzat Ç dizisinin en sevilen karakteri..
Devamını gör...>>

16 Eylül 2011 Cuma

TVEN Ekim'de Yayına Başlıyor

TVEN Ekim'de Yayına BaşlıyorDoğuş Medya grubu'nun yeni eğlence kanalı olarak Ekim ayında yayın hayatına girmesi planlanan TVEN Kanalı , kıs süre içinde herkesin televizyon kumandasıyla sıkça ziyaret edeceği kanallardan birisi olacak.

Behzat Ç ve Muhteşem yüzyıl'ı aldılar.

Yalnızca Behzat ç.'yi değil , aynı zamanda bir tarihi dizi olan Muhteşem Yüzyıl'ı da yayınları arasına katacak olan TVen , ekim'de yayına girecek.

Türkiye'nin en çok hayran kitlesi bulunan dizilerinden olan Behzat ç ve Muhteşem Yüzyıl gibi diziler, Doğan Yayın Holding A.Ş.'den Doğuş grubu kanalı olan TVEN'e geldi. Dolayısıyla kanal , yayıncılık hayatına başarılı dizilerle başlıyor.
Devamını gör...>>

Yeni Sezon Ne zaman

Yeni Sezon Ne zamanİzleyicilerin merakla bekledikleri Behzat Ç. yeni sezonunun ilk bölümü ne zamana başlayacak henüz belli değil. Ancak, dizi ekibi ve kanaldan gelen bilgilere göre bu ayın , yani Eylül'ün sonlarına doğru yeni sezonu izleme şansını bulacağız.

Merakımızın dinmesine çok kısa bir zaman kaldı. Behzat Ç hayranları için şimdilik söyleyeceğimiz çok az bir zaman daha beklemeleri.Tahmin ediyoruz ki dizinin yeni sezon bölümlerini herkes büyük bir heyecanla bekliyor. Ancak , Kanal henüz ser veriyor sır vermiyor zamanı ile ilgili olarak.
Devamını gör...>>

Behzat Ç. Yeni Sezon Tven'de

Behzat Ç. Yeni Sezon Tven'deBehzat Ç. hayranlarına verdiği uzun zamanlık bir aradan sonra yeniden yayına geliyor. Star TV'den yeni kanal olan TVEN'e transfer olan 'Behzat Ç : Bir Ankara Polisiyesi' ,TVEN ile yeni sezona hazırlanıyor.

Uzun bir ara oldu.

38 Bölüm boyunca Star TV'den yayınlanan Behzat Ç'nin bilindiği gibi yaklaşık 2,5 aydır yeni bölümleri yeni bölümlerini izleyemiyoruz. Çekimleri Ankara'nın Gazi mahallesi merkez olarak yapılan polisiye dizi Behzat Ç , yeni bölümleri ile yeni kanal TVEN'de...
Devamını gör...>>