19 Eylül 2011 Pazartesi

Hayalet Kimdir

Hayalet KimdirDizide , 'Hayalet' lakaplı cinayet büro polisini canlandıran oyuncunun gerçek adı İnanç Konukçu. İnanç Konukçu ,Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana sanat Dalı mezunu ve 1985 doğumlu bir tiyatro oyuncusu. Ancak , kimse oyuncunun gerçek ismini bilmiyor. Nedeni de dizide kendisine verilen lakabın hayli dikkat çekici olması.


Kendisine dizide neden hayalet denildiğine gelirsek : Dizide, herkesten önce istihbari haberleri yakalayabilen, ardında iz bırakmadan takip yapabilen bir karakter olduğundan O'na Behzat Ç'de hayalet lakabı veriliyor.Dizide kullandığı sözlerle (Örneğin 'la..'yı çok kullanıyor) sempatik bir Orta Anadolu delikanlısını canlandıran Hayalet , sevdi mi adam gibi sever.

Feride isimli genç bir bayanın, Behzat Ç'nin ilk bölümlerinde eşini öldürdüğünü , dizi takipçileri biliyorlar. İşte Feride'ye yardım eden ve onun eşinin gömüldüğü yeri değiştiren Hayalet, aslında tüm bunları o temiz yürekli kadına aşık olduğu için yaptı. Şimdilerde dizide müzmin bekar olan Hayalet , diğer karakterler gibi yalnız takılıyor. En büyük hobisi de 'bira içmek'..

Yorum Yap..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder