29 Şubat 2012 Çarşamba

Vay Anam Vay 3 türkçe dublaj izle

Vay Anam Vay 3 türkçe dublaj izleMartin Lawrence'yi tanımayan komedi filmi izleyicisi sanırım yoktur. Kadın kılığına girerek güzel hatunların arasında komedi dolu bir serüvenin içine giren ajan Malcolm rolünde 3. kez izleyeceğimiz film yerli izleyicilerden de büyük beğeni topladı.

2011 yapımı bir komedi macera türü filmde başrol oyuncusu Martin Lawrence'ye Brandon T. Jackson ve güzel yıldız Jessica Lucas da eşlik ediyor.

Vay Anam vay 3 türkçe dublaj izle , buradan her zaman olduğu gibi son çıkan komedi ve macera filmlerini takip edebilirsiniz.
Devamını gör...>>

Açık Çek izle

Açik Çek izleOwen Wilson ve Jason Sudeikis'in başrollerinde yer aldıkları film , bir haftalığına eşlerinden çapkınlık izni alan iki yakın dostun yaşadıkları maceralı serüveni anlatıyor.

2011 yapım ve yeni sayılabilecek bir komedi olan Açık Çek, Amerika'lı eşlerin birbirleriyle olan ilişkilerine de esprili göndermeler yapıyor. Türkçe dublaj izleme seçeneğinin yer aldığı adreste Açık Çek izle yebilirsiniz.
Devamını gör...>>

Düzenbazlar izle

Düzenbazlar izleMilla Jovovich'in başrolünde oynadığı film Rusya yapımı olmasına rağmen komedi izleyicilerinin büyük sevgisini kazandı.

Tesadüf eseri karşılaşan ve birbirlerinden hoşlanan bir çiftin ekseninde gelişen olaylar , bizi Rusya'nın farklı kesimlerinde yaşanan maceralara götürüyor. Türü romantik komedi olan film , 2012'de Türkiye'de de vizyona girdi.

Düzenbazlar izle , Düzenbazlar filmi , Düzenbazlar seyret
Devamını gör...>>

28 Şubat 2012 Salı

Hayalet Sürücü 2 izle

Hayalet Sürücü 2 izleNicolas Cage'in en yeni vizyon filmi Hayalet Sürücü 2'yi sinemalarla aynı anda izleme hizmetini kaçırmayın derim.

Aksiyona susayanlara fantastik,macera dolu bir film olan Hayalet Sürücü 2'yi sinemada izlemelerini de tavsiye etmeliyim. Şu an nette dolaşan videolar zira sinema çekimi..

İllaki 'ben izlemek istiyorum' diyenler için hayalet sürücü 2 izle , diyelim. Bu portalda filmin maliyetine, oyuncu kadrosuna ve bilgilerine ulaşabilirsiniz de..
Devamını gör...>>

Kıyamet Gecesi izle

Kiyamet Gecesi izleHayden Christensen ve Thandie Newton gibi iki ünlü oyuncuyu kadrosunda bulunduran bir fantastik bilim kurgu Kıyamet Gecesi filmi , kaynağı belirsiz bir afetten etkilenen Detroit şehrinde geçiyor.Bu şehirde yaşam belirtisi gösteren birkaç kişinin kıyametle mücadelelerini anlatan film , ülkemizde de oldukça beğenilen bilim kurguların arasında.

Kıyamet Gecesi izle
, Kıyamet Gecesi seyret, Kıyamet gecesi filmi
Devamını gör...>>

Adını Sen Koy full izle

Adini Sen Koy full izleMelis Birkan , Ali İl, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cemal Toktaş gibi son dönemin en başarılı Türk oyuncularını biraraya getiren bir psikolojik dram olan Adını Sen Koy , evlenmelerine 1 hafta kalan bir çiftin ekseninde gelişen ilginç ve gizemli olayları anlatıyor.

Tuna Kiremitçi'nin aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanan film, 2009 yılının yerli filmleri arasında en öne çıkanlardandı.

Adını Sen koy full izle ile filmi seyredebilir , başrolleri ve konusuyla ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Devamını gör...>>

27 Şubat 2012 Pazartesi

53.Bölüm tek parça hd izle

Dünkü bölümü izlemeyenler varsa haydi ekran başına ! Çünkü parmak kesen seri katil hikayesinde neredeyse sona yaklaşılıyor. Eski cinayet polisi olan Aziz (AHmet Uğurlu) çok çabaladı ve bunu gurur meselesi yaptı. Hatta bu seri cinayeti aydınlatmak için kendi parmağını bile kesti Aziz..

Behzat ç son bölümü , 53.bölümü tek parça halinde yine adresinizden izleyebilirsiniz.


Devamını gör...>>

Adil Oyun türkçe dublaj izle

Naomi Watts ve Sean Penn'den başarısı tescilli bir politik casusluk filmi olan Fair Game , imdb'de yaklaşık 20 bin kişilik oydan 10 üzerinden 7 puan almış.

Bir CIA ajanının kimliğini açığa çıkaran ABD hükümetinin asıl amacı nedir ? Irak'ta olmayan bu nükleer silahlar neden varmış gibi gösterilmektedir. Tüm bu soruların yanıtını Adil Oyun izle , filmin detaylı bilgilerine de yine aynı adresten ulaşmanız mümkün.
Devamını gör...>>

26 Şubat 2012 Pazar

Berlin Kaplanı İzle

Ata Demirer' in son günlerde hem komik oluşu ve izlenme rekorları kırmasıyla ünlü hem de Ferdi Tayfur' la Ata Demirer arasındaki senaryo hırsızlığı iddialarıyla medyada da kendinden söz ettiren Berlin Kaplanı Filmi. Bu Filmde gurbetçi boksörümüz Ayhan Kaplan ve onun komik maceraları yer almakta ve mutlaka izlemenizi tavsiye etmekteyiz... Ve size bu filmi izlemek için bir öneri Berlin Kaplanı İzle

Devamını gör...>>

Neşeli Ayaklar 2 türkçe dublaj izle

Neşeli Ayaklar 2 türkçe dublajAnimasyon filmini illaki türkçe dublaj izleyenlerdenseniz yeni çıkan Neşeli Ayaklar türkçe dublaj izle , bağlantısından bu filmi full izleyebilirsiniz. Yüksek maliyetli bir animasyon olan Neşeli Ayaklar 2 (Happy Feet 2) de aslında en ince ayrıntılar bile düşünülmüş.

Bir yaramaz penguenin babasının sözünü dinlememesi ve kendi dans topluluğunu oluşturmaya çalışmasıyla başlayan macera, soğuk suların sıcak canlıları ile gitgide eğlenceli bir hal alıyor.
Devamını gör...>>

Behzat ç Elif Kim

Behzat ç dizisinin 17 şubat bölümüne bir gazeteci olarak dahil olan Elif karakteri oldukça esprili. Hayalet'in lakabını bilen , cinayet mahalinden haber çıkarmak için uğraşan Elif, en sonunda Akbaba ile Hayalet'in yemeklerine de ortak oldu. Peki ama Elif kim ?

İnanın bu soruya ben de şu an yanıt veremiyorum. Fakat bilenler ya da ismini öğrenenler lütfen bu sarışın şeker gazeteci Elif'in ismini buraya not bıraksınlar..
Devamını gör...>>

Zirveye Giden Yol izle

Zirveye Giden Yol türkçe dublajFilm , Amerika'nın bir eyaleti Ohio'daki seçim kampanyalarının kızıştığı dönemde başkan adayları arasındaki rekabeti eleştirel bir üslupla değerlendiriyor. Özellikle güçlü oyuncu kadrosu ve senaryonun politik tarafıyla ilgi çeken filmde yönetmen koltuğunda George Clooney otururken aynı oyuncu başrolde de Ryan Gosling'le beraber bir performans sergiliyor.

2011'in oskar ödülleri açısından en büyük adaylarından olan film, şimdiye kadar 5 sinema ödülü kazandı.

Zirveye Giden yol izle
, Zirveye Giden yol filmi , Zirveye Giden yol türkçe dublaj
Devamını gör...>>

Ödünç Sevgili türkçe dublaj

Ödünç Sevgili türkçe dublajGinnifer Goodwin ,Kate Hudson ve Colin Egglesfield üçlüsünden yüzleri güldürmeyi başaran bir romantik komedi filmi..

Sevdiğiniz adam en yakın arkadaşınızla evlenir ve o arkadaşınız sizin düğünde dünür olmanızı isterse ne yapardınız ?

2011 yapımı bir komedi olan Ödünç Sevgili türkçe dublaj izle yin.
Devamını gör...>>

24 Şubat 2012 Cuma

Yenilmez 3 türkçe dublaj izle

Yenilmez 3 türkçe dublaj izleYuri Boyka (Scott Adkins), sakatlığı sebebiyle bir süredir hapishanede temizlik işleriyle uğraşmaktadır. Ancak hırsı, onun yeni düzenlenen hapishaneler arası dünya şampiyonasına hazırlanmasını sağlar. Bacağından sakat olmasına rağmen bir zamanların 'yenilmezi' olduğunu yeniden ispatlaması gereken Boyka, şampiyonaya katılacaktır..

Özellikle bizim ülkemizden yenilmez filmleri çok sükse yapmıştır. Son filmi olan 'Yenilmez 3', dövüş sahnelerince zengin bir film olmuş.

Yenilmez 3 türkçe dublaj izle , Yenilmez 3 izle , Yenilmez 3 filmi , Yenilmez 3 nereden izleyebilirim
Devamını gör...>>

23 Şubat 2012 Perşembe

Fetih 1453 izle (Yeni)

Fetih 1453 izle (Yeni)Hemen herkesin şu anda bir şekilde fetih filmiyle ilgili bir bilgisi vardır. Kimisi filmin bütçesinden dolayı biliyor, kimisi de tam 3 yıldır yapımcıların bu filmi vizyona taşıma çabalarından dolayı.Tüm bunlar filmin şu an sinemada en çok seyredilen film olduğunu gösteriyor..

Almanya'da bile 3 günlük vizyon macerasında 100 binin üzerinde gurbetçi vatandaşımızın sinemaya giderek izlediği Fetih 1453, orada 16 yaş sınırına takılmış. Ancak iyi ki Türkiye'de böyle bir sansür yok.

Filmde 2.Mehmet'i , yani bilinen ismiyle Fatih Sultan Mehmet'i oynayan oyuncu olan Devrim Evin'in aslında geçmişinde çok da buna benzer parlak bir kariyeri olmayabilir.Fakat 1453 ile birlikte onun için de sinema dünyasına yeni bir kapı açıldı. Fetih 1453'de Ulubatlı Hasan karakterini İbrahim Çelikkol oynarken Bizans'ın 11.Konstantin'ini de Recep Aktuğ canlandırıyor.

İstanbul'un o zamana kadar gördüğü en görkemli fethi izlemeye hazır olun !

Anahtar Kelimeler : Fetih 1453 full izle , Fetih 1453 filmi , Fetih 1453 başrolü kim
Devamını gör...>>

Priest - Kutsal Savaşçı türkçe dublaj izle

Paul Bettany, Karl Urban ve Christopher Plummer gibi güçlü kadrosu ve senaryosuyla aksiyon severleri kendisine hasta etmeyi başarmış bir film olan Priest (Kutsal Savaşçı), ettiği savaş yeminini bozan bir rahibin heyecan dolu vampir avcılığı hikayesini anlatıyor.

Yıllarca vampirleri yok etmeye çalıştıktan sonra kilisede inzivaya çekilmiş kutsal savaşçı, tüm büyük din adamlarını karşısına alır.Çünkü rahipler ettikleri savaşmama yeminine sadık kalmalılar. Peki ama bir yandan vampirler insanları artık yok etmeye başlıyorsa !...

Gerilim ve fantastik sahneleri olan Kutsal savaşçı izle adresinizden bu filmi türkçe dublajlı olarak seyredeceksiniz.
Devamını gör...>>

22 Şubat 2012 Çarşamba

Karanlıklar Ülkesi Uyanış izle

Karanliklar Ülkesi Uyaniş izle türkçe2012'de vizyona girmesi beklenmiş ve nihayet sinemada seyirci karşısına çıkmış olan Karanlıklar Ülkesi'nin 4 filmi olan Uyanış'ta bol miktarda görsel efekt ve gerilim var.

Selene (Kate Beckinsale), uzunca bir süredir tutsak edildiği Antigen'de tekrardan uyanır ve oradan kurtulur. Bu sırada vampir ve lycan türü arasındaki savaş da iyice kızışmıştır. Kendisine bunları yapan üstün lycan ırkını yok etmeye çalışacak Selene'nin işi ise diğerlerinden daha zordur. Çünkü, kendi ırkı çok az kalmış ve güçsüz oldukları için yer altına sığınmıştır..

Karanlıklar ülkesi uyanış izle (vizyonla aynı anda), Karanlıklar ülkesi 4, Karanlıklar ülkesi uyanış filmi
Devamını gör...>>

Küçük Günahlar izle

Küçük Günahlar izleÇok da göz önünde olmayan bir dram filmi olmasına rağmen 'Küçük Günahlar' , aslında 12 Eylül döneminde batıda yaşayan 3 kişinin gözünden bir politik mesaj da veriyor. Ama asıl konu bir aşk üçgeninin parçaları olan karakterlerin bu aşktan ne şekilde etkilendikleri...

Macit Koper, Esra Ruşan, Berke Üzrek gibi oyuncuların başrolde yer aldıkları ve çoğunlukla ağır havada ilerleyen film ,yerli dram izlemek isteyenler için iyi bir alternatif olabilir. Küçük Günahlar izle , adresten filmle ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Yönetmen: Rıza Kıraç
Oyuncular: Macit Koper, Esra Ruşan, Berke Üzrek, Tülay Günal,
Senaryo: Rıza Kıraç
Müzik: Alp Erkin Çakmak
Tür: Dram
Süre: 90 dk.
Yapım: 2010, Türkiye
Filmin Kendi Sitesi : www.kucukgunahlar.com
Gösterim tarihi: 6 Mayıs 2011
Devamını gör...>>

Kule Soygunu full izle

Kule Soygunu full izleOnlar , kendilerinden yıllardır çalınan paranın yerini buldular. Bunun için kuleye operasyon düzenlemeleri gerekiyor !

Eddie Murphy, Ben Stiller, Tea Leoni gibi başrol oyuncularını bir filmde görüp de o filmi izlemeden teğet geçmek sanırım olmaz. Film, bir rezidansta çalışan Josh'un (sadık birisi) paralarının çalındığını farketmesiyle başlıyor. O andan itibaren bu sadık ve iyi niyetli Josh gidiyor yerine tam bir 'ödül avcısı' geliyor. Binanın tepesine ulaşmak için Josh, usta dolandırıcı Slide’yi (Eddie Murphy) seçecektir.

Komedi ve maceranın bir arada izleyiciyle buluştuğu film yakın zamana kadar vizyon salonlarındaydı.

Kule soygunu full izle , Kule soygunu filmi ,Kule soygunu konusu,Kule Soygunu seyret
Devamını gör...>>

21 Şubat 2012 Salı

Behzat Ç 52.Bölüm izle tek parça

Dizinin son bölümü olan 19 şubat yayını yani 52.bölümünü tek parça izleme imkanına sahipsiniz..

Behzat ç ve ekibi bir yandan kesik parmak katilinin izini sürmeye çalışırken Ankara'da işlenen yeni bir seri cinayetle karşı karşıya kalır. Kurbanlarının arasında ilk başta hiçbir ortak nokta bulamayan Behzat ç ve arkadaşlarının ayağına bir yayınevi editörü gelir. O, kendisine verilmiş bir suç romanı (bunu yayına koymadığını söyledi) içindeki hikaye ile işlenen cinayetler arasında bir benzerlik olduğundan emindir. Fakat, zamana karşı yarışta bazen aksilikler bazen de dikkatsizlikten dolayı Ç. ve ekibi biraz geride kalır.

Yine bir gerilim ve aksiyon var bu bölümde. Diğer bir sürpriz de uzun zamandır yüzüne hasret kaldığımız bir oyuncu olan Bülent Polat'ın bu bölümde yer alması.Behzat ç dizisi bu bölümüyle de hep son bölümlerde konuk oyuncu sürprizi yapma geleneğini sürdürdü. Aşağıdaki videoda tek parça 52. bölüm yer almakta.


Devamını gör...>>

Ronal The Barbarian izle

Ronal The Barbarian izleRonal, Danimarka'lı animasyon yapımcılarının Barbar Conan'a alternatif olarak yarattıkları bir animasyon karakteri. Aralarındaki en belirgin fark ise birinin çok güçlü ve istediğini gücüyle alabilen birisi olması (Barbar Conan), diğerinin ise istediklerini elde etmek için yalnızca zekasını kullanması (Ronal)..

Danimarka yapımı diye kesinlikle küçümsememeli izleyiciler. Tamam adamlar bir Disney Pixar stüdyosu kullanmıyorlar. Ancak hayal güçleri ve espri anlayışları en az onlar kadar var. İşte bunun bir kanıtı da bu 'Ronal The Barbarian' filmi.

Ronal the barbarian izle , Ronal The Barbarian animasyon.
Devamını gör...>>

Başlangıç türkçe dublaj izle

Başlangiç türkçe dublaj izleİnsanların kafalarına girerek beynin en savunmasız olduğu anda bilinçaltındaki düşünceleri çalan yetenekli hırsız Cobb (Leonardo DiCaprio), bu kez tam tersi bir operasyon yapmalıdır.

İnterpol tarafından her yerde aranılan ve ülkeye giriş yasağı bulunan Cobb, bu hırsızlık tekniği ile çok büyük paralar kazanmıştır. Fakat, o artık yalnızca çocuklarını görmek istemektedir. Herşeyin başlangıcına dönerek bilinçaltına girdiği birisinin bu kez beynine kendi istediklerini aşılaması gerekmektedir.

Sıradışı,yaratıcı senaryosu ve 'bilim kurgu' izleyicisini tam anlamıyla tatmin etmesiyle 'Başlangıç' çoğu kişiye göre şimdiye kadarki en iyi fantastik bilim kurgu filmi.

Filmde Dicaprio'ya Joseph Gordon-Levitt , Tom Hardy ve Ellen Page gibi çok ünlü isimler de eşlik ediyor.

Başlangıç türkçe dublaj izle , Başlangıç filmi,Başlangıç filmini izle,Başlangıç filmi seyret.
Devamını gör...>>

Mezar Buluşmaları Türkçe Dublaj

Mezar Buluşmalari Türkçe Dublaj2011 Kanada yapımı bir korku gerilim filmi olan Mezar Buluşmaları, paranormal aktivite filmlerine alternatif olabilir. Çünkü,benzer bir konuyu ele alıyorlar. Bir grup televizyoncu, yıllardır boş olan bir psikiatri kliniğine ellerinde kameralarla giderler. Kendilerini bu binaya kilitleyerek bir gece boyunca ellerinde kameralarla nelerin olabileceğini öğrenmeye çalışırlar. Ancak ,bu aslında onların hayal bile edemeyecekleri bir korku dolu maceranın başlaması demektir.

Mezar Buluşmaları,ülkemizde de ilgi çeken bir korku filmi olarak 2011'de ön plana çıkmıştır. Mezar buluşmaları türkçe dublaj izle .
Devamını gör...>>

20 Şubat 2012 Pazartesi

Korku Kapanı 4 izle

Korku Kapanı 4 izleKar fırtınasına tutulan gençler çevrelerindeki tek kapalı alan olan terkedilmiş bir sanatoryuma kendilerini alanlara çok minnettar olurlar. Fakat,ilk başta çok güvenli ve çevreden izole görünen bu sanatoryumda halen birkaç tane eski hasta yatmaktadır. Doktorun olmayışı gençlerin kafalarını karıştırmaya başladığı sırada hepsi bir kapanın içine sıkıştırıldıklarını anlarlar.

Korku kapanı 4, her zamanki gibi yine imdb'den 4 puanın altında puan alarak formunu koruyan bir film.

Korku kapanı 4 izle , korku kapanı 4 full,korku kapanı 4 seyret.
Devamını gör...>>

Maymunlar Cehennemi Başlangıç Türkçe Dublaj

Maymunlar Cehennemi Başlangiç TürkçeMaymunlar Cehennemi'nin 2011'de yeniden derlenerek sinemaya gönderilen son filmi olan 'Maymunlar Cehennemi : Başlangıç', görsel efektleri kadar senaryosu ile de izleyicinin dikkatini kendine çekmeyi başardı.

7 yıldır insanlar tarafından maymunlar üzerinde yapılan deneylerin sonucu nihayet belli olmuştur. Deneyde kullanılan bir maymunda zeka belirtilerinin aşırı arttığı, maymunun kendi fiziksel ve zihinsel yeteneklerini sürekli geliştirdiği gözlenmiştir. Deneyin mucidi olan Will Rodman (James Franco) babasının alzheimer hastalığını durdurabileceğini düşündüğünden o maymunu evine almıştır. Ancak ,artık maymunlar kendi liderlerine kavuşmak için gün saymaktadır. Bilim kurgu sahneleriyle izleyicinin büyük beğenisini toplayan filmi imdb'de tam 131,661 kişi oylamış. Bu sonuca göre Maymunlar Cehennemi Başlangıç'ın puanı 7.7 .

maymunlar cehennemi başlangıç,maymunlar cehennemi başlangıç izle türkçe dublaj.
Devamını gör...>>

19 Şubat 2012 Pazar

Alacakaranlık 4 Türkçe Dublaj

Alacakaranlık 4 Türkçe DublajHer nedense sinema izlerler bu filmin (Alacakaranlık serisinin) bütün filmlerini merakla ve heyecanla izlerler. Asıl ilginç olansa, her ne kadar filmin konusu fantastik gerilim olsa da dünya genelindeki izleyicilerden Alacakaranlık 4 düşük notlar aldı.

Alacakaranlık 4'te ise artık Isabella (Kristen Stewart) ve Edward (Robert Pattinson) arasındaki aşkın meyvesi nihayet dünyaya gelmek üzeredir. Bella, bu gizemli vampir dünyasının kapısını sonuna kadar araladığını düşünürken asıl ilginç olaylar yeni başlayacaktır. Kurt adam olan Jacob Black (Taylor Lautner)'in kendine duyduğu derin sevgiyi unutamayan Bella, şimdi iki genç (biri vampir biri ise kurt) arasındaki son seçimini yapmalıdır.

Alacakaranlık 4 izle,Alacakaranlık 4 türkçe dublaj izle ,alacakaranlık 4 filminin konusu.
Devamını gör...>>

Ejderha Dövmeli Kız full izle

Daniel Craig ve Rooney Mara'nın başrollerini oynadıkları ve 2011'in en çok seyredilen filmi olan Ejderha Dövmeli Kız full izle .

Bir yerel gazetede çalışan Mikael Blomkvist (Daniel Craig), son zamanlarda gazetenin kendine duyduğu güveni kaybetmiştir.Mikael, Zengin bir işadamından aldığı teklifle 40 sene evvel kaçırılmış bir kızın hikayesini aydınlatmalıdır. Ancak onun izini sürmesi için de garip dövmeleri bulunan ve aynı zamanda hacker Lisbeth Salander (Rooney Mara) görevlendirilir. Şimdi Mikael, kendi izini sürdüğünden habersiz Lisbeth'le bir anlaşma yaparak gizemli kayboluşu araştırmalıdır.

Filmin konusu ana hatlarıyla bu şekilde. Daha ayrıntılı bilgi almak ve filmi izlemek isterseniz yukarıdaki bağlantı size yardım edecektir.
Devamını gör...>>

Behzat ç 19 Şubat bölümü

Behzat ç 19 Şubat bölümüBugün her zamanki gibi Pazar akşamlarımın vazgeçilmezi olan behzat ç'yi izledim. Bu bölümde yani 52.bölümünde en dikkat çekenleri başlıklar halinde sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle kesik parmak cinayetini kimin yaptığını halen bilmeyen varsa söyleyim ; yeni narkotik amiri Suna bütün bunların sorumlusu. Tabi daha cinayet masasının bundan haberi bile yok. Belki yazdıklarımı okurlarsa onlar da gidip Suna komiseri içeri alabilirler :D

Diğer önemli bir gelişme daha var , ki belki de bazılarınız bunu daha önemsiyordur. Eda, her geçen gün Harun'a biraz daha yaklaşmaya başlıyor. Hayalet ile Akbaba'nın düşünceleri ise Harun'un Eda'dan uzunca bir süre daha uzak kalması. Ancak Harun zaten ilk başta reddedildiği için Eda'nın kendine yeşil ışık yakmayacağını düşünüyor. Bana kalırsa Harun'la Eda yakın zamanda çıkmaya başlarlar. (Dizide tabi).

Kısacası Behzat ç'nin 19 Şubat bölümünde yine izleyici beklediğini aldı.(En azından benim hoşuma giden bir bölümdü)
Devamını gör...>>