25 Aralık 2011 Pazar

Behzat Ç. Yoldan Geçen Bir Adam

Son bölümde yani 45.Bölümde çalan şarkıyı bir bayan vokalist söylüyor. Hoşuma gitti. Hafiften Şebnem Ferah şarkılarına da benzetmedim değil..

İşte son bölümde çalan şarkının sözlerinin bir kısmı...

cebindeki taşları
kimden saklıyor
soruyor
bunun cezası neyse
çekilecek daha ne
şimdi herşeyi
düşünmemenin yeri
bunun cezası neyse
çekilecek daha ne
şimdi herşeyi
düşünmemenin yeri

Not : Şarkıyı bulamadığım için şimdilik paylaşamıyorum . Ancak bulur bulmaz videosunu bu yazının altına koyacağım..
Devamını gör...>>

4 Aralık 2011 Pazar

Behzat ç Suna : Mine Tugay

Behzat ç Suna : Mine TugayVaaay diyorum. Behzat ç'nin yanına yeni gelen kadınlardan olan Suna'yı dizide görünce şaşırdım. Oldukça başarılı bir oyuncu olduğunu (Suna'nın) oynadığı diğer dizi ve filmlerden bilirsiniz.

42.bölümde bir başkomiser olarak diziye katılan Suna'nın gerçek ismi Mine Tugay.



Yeni sezonda konular derinleştikçe dizideki oyuncuların ve özellikle de konukların diziye katılması bence behzat ç dizisini daha bir izlenir yapıyor.
Devamını gör...>>

Behzat ç Sait Kim ?

Harun'un yanına gelen ve bu bölümde gördüğümüz yeni karakterle Harun aynı devreden. Sait , Harun gibi bir cinayet polisi değil. Onun departmanı narkotik.Behzat ç'nin ileriki bölümlerinde de sıkça göreceğimiz karakterlerden olabilecek Sait'in gerçek ismini ben de bilmiyorum :)
Devamını gör...>>

3 Aralık 2011 Cumartesi

Behzat Ç 42. Bölüm Full Online İzle

Behzat Ç yine bomba gibi bir bölümle karşınızda diyebiliriz. Ünlü cinayet masası ekibimiz bu seferde kesik parmak cinayetine devam edilirken kafaları kurcalayan bir olay olur. Aziz parmağını niye kesmiştir. Üstündeki şüpheleri kaldırmak mı amaç; bu olay kafa karıştırmaktadır. Yoksa Aziz katilin parmağını kestiğini söyleyerek soruşturmaya girmek istemesi ve bununla yapacağı bir intikam planı mı vardır. Ama amacın bu soruşturmaya dahil olma amacı çok bellidir. Ve bir kanıt daha kesik parmak cinayetinde ölen Ömer uyuşturucu çetesinde de başı derttedir. Acaba uyuşturucu çetesi de bu cinayetlere ortaktır. Böylece narkotik büroda soruşturmaya katılır.
Şule artık hastaneye dönmek istememektedir. Ve Behzat ile kalmaya başlar böylece hem Şule hem Behzat geçmişleriyle beraber yüzleşmeye başlarlar...


Devamını gör...>>

2 Aralık 2011 Cuma

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 42.Bölüm Fragmanı


Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 42.Bölüm Fragmanı


42.Bölüm Fragmanı

Yüzünü Arayan Kadın Behzat Ç., kesik parmak cinayeti için yardım istediği Aziz'in parmağının neden kesildiğini anlayamamaktadır. Kendi parmağını kesen Aziz'in ise başka planları vardır. Aziz, katilin kendisi ile bir meselesi olduğunu söyleyerek soruşturmaya dahil olmaya çalışıyor.
Bu sırada parmağı kesilerek öldürülen Ömer'in bir uyuşturucu çetesiyle bağlantısı olduğu bilgisine ulaşan cinayet büro elemanları, narkotik büro başkomiseri Suna ile beraber çalışmaya karar verirler. 
Şule hastaneye geri dönmek istememektedir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Şevket de Şule'in Behzat Ç.'de kalması için ısrar eder. Şule'nin Behzat Ç.'nin evinde kalmaya başlaması Behzat Ç. ve Şule'nin hem birbirleriyle hem de geçmişleriyle hesaplaşmalarının başlangıcı olacaktır aynı zamanda.

Devamını gör...>>