31 Ekim 2011 Pazartesi

Behzat Ç Cevdet Kim ?

Behzat Ç Cevdet Kim ?
Behzat ç dizisine 5.bölümde katılan Cevdet ,''eline vur ekmeğini al!'' türünden bir karakter..

Ziraat mühendisliği bitirmesine rağmen ekonomik sorunlardan dolayı polisliği seçen Cevdet , aslında cinayetlerle de bu büroda tanışmıştır. Daha önce eline silah almayan birisinin cinayet polisi olduğunu düşünmek bile komik geliyor insana..

Her neyse dizinin Cevdet'inin gerçek ismi ise Berke Üzrek. 1979,İstanbul doğumlu olan Berke Üzrek ,ta çocukluk yıllarından beri tiyatro ve sinema ile ilgilenen başarılı bir oyuncu..

Dizinin en sempatik bulduğum karakteri olan Cevdet ,aslında msn aracılığıyla bulduğu Aslı ile yani Harun'un kız kardeşi ile halen görüşmekte.. Bunu Harun'un anlaması ise aşağı yukarı bir 20 bölüm almıştı..

Cevdet'in ,yani Berke Üzrek'in filmografisi ise şu şekilde :

Gurbetçiler
Yeni Hayat
Beşi Bir Yerde
Sana Mecburum
Felek Ne Demek
Çocuğun Var Derdin Var
Ağa Kızı
Şöhret Okulu
Havalimanı
İyi Uçuşlar
Yalancı Romantik
Can
Bana Şans Dile
Filler ve Çimen
İçerideki
Hırsız Var
Martılar Ve İstanbul
Behzat Ç.

Devamını gör...>>

Behzat Ç Aslı Kim

Behzat Ç Asli KimHarun'un kız kardeşinin dizideki ismini unutmuştum ve bir arama yapayım dedim. En sonunda gerçek ismi Zeynep Koltuk olan oyuncunun dizide Aslı'yı canlandırdığını buldum..Dizide bir cinayet büro polisi olan Cevdet'le , yani Harun'un yeni mesai arkadaşıyla flört eden Aslı ile ilgili bilgileri paylaşıyorum.

Harun'un inatçı kız kardeşi Aslı ,gerçekte Zeynep Koltuk.

Zeynep Koltuk, 1981 İstanbul doğumlu ve Bilkent üniversitesi iktisat mezunu. Ancak TRT'de spikerlik de yapmış olan Zeynep Koltuk,Behzat ç dizisinden önce de bazı dizilerde rol almıştı..

İşte o dizilerden bazıları..

Bizim Evin Halleri'nde - Neva
Adanalı'da - Maria
Devamını gör...>>

Yeni Sezon 13 Kasım'da Başlıyor !

Yeni Sezon 13 Kasım'da Başlıyor !Şimdi gördüm ve diyorlar ki ''Beklediğinize değecek !''..

Star TV'nin internet sitesine girerek behzat ç ile ilgili haberlere bir göz atayım dedim. Behzat ç 'nin yeni bölümlerini burada izleyemeyeceğiz bildiğiniz gibi..

Ama 38 bölüm boyunca Star TV'den izlediğimiz behzat ç 'nin yeni sezonunun ne zaman start verileceğini Star tv açıkladı..

13 Kasım Pazar günü 39.bölüm başlayacak. Facebook'ta ve diğer paylaşım sitelerinde yeni sezonun 20 kasım olduğu söyleniyordu..

Eğer doğruysa 13 gün sonra yani gelecek hafta değil diğer haftasonu behzat ç'nin yeni bölümlerine başlayacağız.Bu haber beni olduğu kadar eminim ki siz behzat ç müptelalarını da mutlu etmiştir ...
Devamını gör...>>

30 Ekim 2011 Pazar

Cansu Dere de Behzat Ç'de !

Cansu Dere de Behzat Ç'deCansu Dere'nin, Behzat ç sinema filminde oynayacağını bilmeyenler olabilir diye sizleri bu konuda bilgilendirmek istedim. Sinema filminde 'idealist,burnunu herşeye sokan,kuralcı' bir istihbarat elemanını oynayacak olan Cansu Dere,bazı Behzat Ç hayranları tarafından pek de istenmiyor.

Nedenini bilmiyorum açıkçası ,neden Cansu Dere'nin Behzat ç Seni Kalbime Gömdüm'de oynamasından rahatsız olan bir kitle var ? Cansu Dere'nin Behzat ç'nin karizmasını çizeceğini mi düşünüyorlar ? O da sonuçta başarılı bir dizi oyuncusu değil mi? Ben onun oynadığı dizileri (daha doğrusu genellikle dizi izlemem Behzat Ç dışında.) pek takip etmedim. Ancak yüzü hem sinemaya,hem de dizilere gayet iyi giden birisi değil mi Cansu Dere ?

Bunu bloğumuzda Cansu Dere Behzat ç filminde haberini okuyanların huzurlarında paylaşmak istedim. Ben, filmin gizemli ve aksiyonlu havasına Cansu Dere'nin hiçbir zarar vermeyeceğini düşünüyorum. Hatta keşke dizide bile oynasa derim. Tabi her behzat ç hayranının diziye bakış açısı da farklıdır tabi..
Devamını gör...>>

Behzat Ç. Berna Kim

Behzat Ç'nin tatlı kızı olan Berna'yı aslında dizide bir bölüm gördük desek yanılmayız galiba.Fakat, dizide sürekli olarak Behzat ç'nin geçmişine yolculuk ediyor ve Berna'nın küçüklüğüne gidiyoruz. Küçükken babasına hep ''babacık'' diye hitap eden ,ancak anne ile baba ayrıldıktan sonra Behzat ç ile yani babasıyla arası hep limoni olan Berna'dan bahsedelim bu yazımızda da..

Behzat ç'nin ilk bölümünde karşımıza çıkan Berna'nın gerçek ismi Hazal Kaya. Aslında tüm Türkiye Berna'nın kim olduğunu biliyor bence. Show Tv'deki bir tv dizisiyle son dönemin en popüler genç bayan oyuncularından birisi oldu Behzat Ç'nin biricik kızı Berna. Tabi biraz ironik olsun diye Hazal Kaya'ya 'Berna' dedim..

Behzat Ç. Seni Kalbime gömdüm sinema filminde Berna'nın oynaması Behzat Ç hayranları için sevindirici bir gelişme..

Bu arada dizideki Küçük Berna'yı da oynayan oyuncunun ismini az kalsın unutuyordum . 'Küçük Berna' nın gerçekteki ismi Ecem Arıkan.
Devamını gör...>>

Harun'un Olaylı Düğünü

Harun'un Olaylı DüğünüHarun, en sonunda annesinin ısrarlarına dayanamayarak Meliha ile düğün yapmaya karar vermişti.. Hatırlarsınız.. Ancak eski sezondaki en ilginç sahnelerden birisi de Harun'un düğünü sırasında yaptıkları idi.. Tabiri caizze düğünün içine etmişti Harun..

Eda'nın son dakika kararıyla Harun'un düğününe katılmak istemesi ,Harun'un içindeki Eda aşkını düğün sırasında körüklemişti. Aslında ondan da vahimi , Cevdet'in, nikah masasına ilerleyen Harun'a Eda ve Selim ilişkisinin bittiğini söylemesiydi. Harun , Cevdet'e sorarak ''Bitti mi o iş?'' der ve en sonunda da nikahı atar. İşte Behzat ç sezon finaline damgasını vuran sahneler..








Devamını gör...>>

28 Ekim 2011 Cuma

Harun 'Beni Face'den Niye Eklemedin'

Harun cinayet büroda ilk önce Cevdet'e sataşıyor. Eda da Harun'a biraz kibar davranması gerektiğini hatırlatıyor. Aslında Harun'un siniri de Eda'nın kendisini facebooktan eklememesinden kaynaklanıyor. Eda'nın kendini arkadaş olarak eklememesini ise Selim söylemiş.. Harun Eda'ya bağırarak soruyor ''Neden beni arkadaş olarak eklemedin ?Helal olsun sana''. Eda da ''Ya benim internete girdiğim mi var ? Görmüyor musun deli gibi çalışıyoruz hergün burda !'' deyince Harun kendinin kaba olup olmadığını Cevdet'e soruyor..Cevdet de ondan bir tokat yememek için 'Komiserim sen kaba değilsin' diyor. En sonunda Harun ''Allah bu internet teknolojisinin belasını versin !!'' diyerek yerine oturuyor.



Devamını gör...>>

Hayalet Komik Sorgu sahnesi

Hayalet Komik Sorgu sahnesiHayalet ile Akbaba ,genç bir kızın cinayetini araştırmak üzere Ankara'nın varoş mahallelerinde birisini bulurlar. Cinayete kurban giden kişi ile yakınlığı olduğunu düşündükleri genç bir adamı sorgulamaya başlarlar. Fakat adam ,her cümleden sonra 'biliyon mu?'' deyip durur. Konuşmanın sonunda Hayalet de ,'bu telsizi görüyon mu ? Bunu ağzına sokarım senin.Bir daha 'biliyon mu dersen' !'' İşte o komik sorgulama sahnesi..



Devamını gör...>>

26 Ekim 2011 Çarşamba

Harun'la Selim'in Sözlü Atışma Sahnesi

Harun'la Selim'in Sözlü Atışma SahnesiBu sahne dizinin çok izlenen videolarından. İlk önce Behzat Ç ile ekibi cinayet büroya giriyorlar ve Behzat ç Eda'ya dönerek : ''Eda , bu çocuğa telefon numaralarını iyice bir öğret ! Geçenlerde müdür yardımcısının yüzüne telefonu kapatmış...'' diyor. Bu sözünden sonra her polis Behzat Ç'nin esprisine gülüyor. Ardından Behzat Ç , Selim'den çay getirmesini istiyor.

Selim çayı kendisi Behzat Ç'ye götürmek istemeyince Harun da Selim' e aynen şu sözleri söylüyor. ''Olum sen kompleksli misin lan ? Gerizekalı , kompleks mi var sende ? Amirim benden çay istese ben koşa koşa götürürüm..Senin kafa yapını hiç çözemedim !''.. Buna sinirlenen Selim de 'Fazla uğraşma ,çözemezsin zaten'' ..Tam bu sırada Behzat Ç odasından çıkıyor ve kavga da burada sona eriyor.



Devamını gör...>>

Behzat Ç Selim Kim

Behzat Ç Selim KimKendisi dizideki silik karakterlerden olan ve çapkınlığı ile Eda'yı bile canından bezdiren Selim , aslında herkesin Survivor yarışmasından tanıdığı bir isim. Gerçek ismi Hakan Katipoğlu olan Selim'in ,Behzat Ç dizisindeki canlandırdığı polisin özelliklerinden bahsedeyim biraz.

Cinayet bürodaki sözü hiç dinlenmeyen,zorunlu olmadıkça sorgulara alınmayan , cinayetlerle ilgili fikrine başvurulmayan tek polis diyebiliriz Selim için. Bunun sebebini tam kestiremiyorum. Fakat , her ne kadar kendi bürosunda böylesine ezik bir polis de olsa , Selim aslında dizinin en yakışıklısı.. Eda'nın sevgisini kazanan ve onunla evlenen Selim'in geçmişte takıldığı bir kız onun peşini bırakmaz. İşte bu kız bir gün cinayet büroya gelir ve Eda'ya , yani Selim'in eşine tüm gerçekleri anlatır.

Bu an , aslında Selim'in yıkıldığı andır.Çünkü o , amiri Behzat Ç'ye ,Eda'yı bir daha kesinlikle aldatmayacağına dair söz vermişti.. Ama yaptı bir kere ! Kısacası dizide çok sevilmeyen ve yalnızları oynayan Selim , aslında Hakan Katipoğlu..
Devamını gör...>>

25 Ekim 2011 Salı

Behzat Ç Savcı Esra Kim

Behzat Ç Savcı Esra KimAslında Savcı Esra'nın gerçek isminin Canan Ergüder olduğunu söylemiştim. Ancak onunla ilgili ayrı bir konu açmanın daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

Behzat Ç'nin hayatına giren birkaç kadından olan ve ona olan aşkını Behzat Ç'ye itiraf eden Savcı Esra,dizide en çok izlediğimiz karakterlerden. Behzat yakalıyor ; Savcı Esra da olay yerine giderek ipuçlarını bir resmi belgeye döküyor. Ya da onun gibi birşeyler. Dizide o kadar polis olur da bir tane savcı olmaz mı ? Kesinlikle böyle bir karakterin diziyi canlandırdığını düşünüyorum.

Savcı Esra ,aslında Behzat Ç romanında olmayan fakat dizisinde olan bir karakter.Yapımcıların bir bildiği var ki o karakteri diziye koyuyorlar.

Kısacası Amerika'da yıllarca tiyatro eğitimi alan ve başka dizilerde de boy göstermiş olan Canan Ergüder (Savcı Esra),Behzat Ç dizisinde performansı ile etkileyen bir karakter olmaya yeni sezon bölümlerinde de devam edecektir.
Devamını gör...>>

Behzat Ç'nin Tokatllı Sorgusu

Behzat Ç'nin Tokatllı SorgusuBehzat Ç, bir adamı sorgulayacak ve ona normal bir şekilde ve sakince birşey soruyor.. Diyor ki : 'Karının nerde olduğunu söyle bana. Bak bir daha sormayacağım sana ha !''.. Karşısındaki adam da 'Bilmiyorum,bilmiyorum , bilmiyorum...''Bu cevap bizim Behzat'ı çileden çıkarıyor ve dayanamayarak adama bir tokat atıyor. İşte bu tokattan sonra cevabı da hemen alıyor. Güldüren sorgu sahnesinin videosunu izleyelim.




Devamını gör...>>

Behzat Ç Memduh Başgan Kim

Behzat Ç dizisine ilk bölümlerde giren sürpriz isimlerden Memduh Başgan karakterini aslında çoğumuz filmlerden ve dizilerden tanıyoruz. Memduh Başgan'ın gerçek ismi Güven Kıraç. Türkiye'nin yetiştirdiği en usta sinema oyuncularından olan Güven Kıraç'ın Behzat Ç dizisinde canlandırdığı Memduh Başgan , aslında eski bir emniyet mensubu rolünde.

Aslında bir dönem derin devlete çalışan ve onlarca faili meçhul cinayetin zanlısı olan Memduh Başgan'ın bir diğer özelliği de Ercüment Çözer'in cinayetlerini temizlemesi. Bunu neden yaptığını merak ediyorsanız söyleyim . Memduh ile Ercüment Çözer'in babası zamanında çok iyi arkadaşlarmış ve Ercüment'in babası onun hayatını kurtarmış . O yüzden Ercüment'i öldürmesi için en tepeden gelen emri bile dinlemedi. Hatta bunu dinlememesi belki de yeni bölümlerde onun hayatına mal olacaktır.

Kısacası Behzat Ç dizisine renk katan ve çoğu izleyicinin beğendiği karakterlerden Memduh Başgan'ı Güven Kıraç canlandırıyor.
Devamını gör...>>

24 Ekim 2011 Pazartesi

Behzat Ç Şule Kim

Behzat Ç Şule KimŞule, Behzat Ç dizisinin maskotlarından birisi diyebilirim. Dizideki enerjisi ve Behzat Ç'ye sürekli olarak çeki düzen vermeye çalışması ve daha birçok güzel tarafı olan karakterdir Şule..

Gerçek ismi ise Ayça Eren olan Şule , 1986 Adana doğumlu ve Çankaya Üniversitesi Endüstri bölümünden mezun. Aynı zamanda gerçek hayatta fotoğrafçılıkla da uğraşan Ayça Eren , yani dizinin Şule'sini aslında Erdal Beşikçioğlu keşfetmiş...

Kendi işletmesinde fotoğraflar alırken Erdal Beşikçioğlu'nun dikkatini çeken ve diziye de onun vesilesiyle katılan Ayça Eren,yeni sezonda yine çok dikkat çekecek gibi görünüyor.

Kısacası Behzat Ç dizisindeki her oyuncunun ya da karakterin diyelim ayrı bir hikayesi var. Hepsinin yüzünü daha önce sanki bir yerlerde görmüş gibiyiz.

Şule'yi ya da gerçek ismiyle Ayça Eren'i seven o kadar çok behzat ç izleyicisi var ki ben bile şaşıyorum.O yüzden sizlere kısaca oyuncunun kim olduğundan bahsetmek istedim.
Devamını gör...>>

Artık Eski Küfürler Yok

Artik Eski Küfürler YokBildiğimiz gibi bizi Behzat ç dizisine bağlayan önemli taraflardan birisi de Behzat Ç karakterlerinin günlük hayatta karşılaştığımız insanlara olan benzerliğiydi.

İlk bölümlerde Behzat ç ve arkadaşlarının ağızlarından düşmeyen küfürler aslında bizi eğlendiriyordu. Harun'un olsun ,Behzat ç'nin olsun ağzından hiç eksik olmayan küfür , aslında cinayet büroda çalışan tek kişi olan Eda'yı bile canından bezdirmişti !

Eda herkesten rica etmiş ve Behzat Ç'ye dönerek :''Amirim,lütfen artık küfür etmeyin.Böyle devam ederse ben bu bürodan ayrılacağım..'' demişti..

Kısa bir süre Behzat ç ile arkadaşları buna dikkat ettiler ama o yaştaki birinin artık alışkanlıklarını değiştirmesi zordu. Neyse artık Behzat Ç eski küfürleri edemiyor. Belki bunda RTÜK'ün de etkisi vardır.
Devamını gör...>>

14 Ekim 2011 Cuma

Yeni Sezon'da Ne Yenilikler Var ?

Yeni Sezon'da Ne Yenilikler Var ?
Sanırım Behzat ç.'nin yeni sezonunda sadece bir televizyon kanalı değişikliğinden çok daha fazlası olacak...Neden mi ?

Çünkü , 39 bölüm boyunca hep damağımızda tad bırakan Behzat ç , aslında eski sezonunun final sahnesinde bizlere yeni ve şaşırtıcı gelişmelere gebe bir dizi olduğunun sinyalini vermişti. Mesela, tüm bu bölümlerin sonunda Behzat ç , aslında kızının intihar etmediğini öğrendi. O,bir katil yakalama ustası olarak karşısında kızının katili ile yüzleşen yepyeni birisi oluverdi bir anda..Çıldırmasına ise ramak kalmıştı. En son bölümünde Behzat Ç'nin mezara kapanarak bağıra bağıra ağladığına tanık olmuştuk.

Yeni sezonunda ise Behzat Ç'nin yeni yardımcıları olabilir.Veya belki başka bir kadın daha Behzat Ç'ye ilgi duymaya başlayabilir. Bu durumda , Behzat Ç'ye sırılsıklam aşık olan Savcı Esra da zor günler yaşayabilir.

Hayalet ile ilgili ise kesinlikle yeni birşeylerin olmasının vakti geldi. Artık onun da bir sevgiliye ihtiyacı var. Feride'yi daha önceden bilmeyenler olabilir. Hayalet , bu dul kadına (aynı zamanda eşini de öldürdü) yardım etmişti. Eşinin mezarının yerini değiştiren ve bunu gizlice yapan Hayalet aslında ondan çok hoşlanmıştı. Fakat Feride şimdi içerde ve daha uzun zaman da hapiste kalacağa benziyor. Belki de şu gözü kara gazeteci kadın vardı ya ,işte onunla yeniden görüşmeye başlayabilir Hayalet.

Harun bilmecesine gelince.. Harun, tesettürlü bir kadın olan Meliha'yla tam evlenmek üzereydi ki bir anda Eda çıktı karşısına .. Hem de düğününde. Harun oracıkta evliliği ve Meliha'yı unutuverdi ve yeniden Eda'ya olan aşkını hatırladı. Yeni sezon bölümlerinde Harun ile Eda arasında bir yakınlaşmanın olacağını düşünüyorum.. Diğer karakterin neleri yaşayacağını da biraz zamana bırakalım en iyisi..
Devamını gör...>>

Behzat Ç'nin Ağabeyi

Behzat Ç'nin AğabeyiBehzat Ç'ye en yakın isim hiç şüphesiz dizide abisi olan Şevket. O , babasının kalp krizinden ölümünde Behzat Ç'nin hafif de olsa bir ihmalinin olduğunu söylemişti. Bu sözü duyan Behzat Ç de sinir krizleri geçirip kafasına silahı dayamış ve tetiği çekmekteydi ki son anda birşeyler oldu ve silahı elinden bırakıverdi Behzat.

Şevket,yani Behzat Ç'nin abisi ,bir bölümde 'hatırlayanlar olacaktır' arkadaşını öldürmekle suçlanmış ve hapse atılmıştı. Eski sezondaki bu bölümde izleyiciler cidden şaşırmışlardı. Ama,aslında abi Şevket Ç'nin olayla bir ilgisinin bulunmadığını da yine Behzat Ç ve arkadaşları bulmuştu. Herkesin derin bir nefes aldığı anlardı o anlar..

Abi Şevket Ç , kardeşine bir kan bağıyla bağlı sıradan bir ağabey değil aslında. O,kardeşini bir an olsun mutlu görebilmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır bir dost,bir arkadaş ve belki de bir baba idi Behzat Ç için...
Devamını gör...>>

Hayalet 'ten Duygusal Türkü

'Hayalet' yani cinayet büronun hayalet lakaplı polisi oldukça duygusal bir adam. Dizide söylediği türkü ise o zamanlarda hayli popüler olmuştu. Hemen herkesin (Behzat Ç,Harun ve Akbaba) boşlukta olduğu o anlarda Hayalet'in söylediği 'Bahçede Yeşil Çınar' türküsü dizinin akışına cuk diye oturdu.





Devamını gör...>>

13 Ekim 2011 Perşembe

Berna'nın Katili Şule mi ?

Berna'nın Katili Şule mi ?Behzat Ç'nin eski sezon finali öyle böyle kafaları karıştırmadı.. Meğerse Şule'yi Ercüment Çözer kiralamış.. Ama diğer bir söylentiye göre Şule de Behzat ç'nin öz kızı olabilir.Eğer her iki varsayım da doğruysa ortaya şöyle bir sonuç çıkıyor : Behzat ç'nin bir kızı , diğer bir eşinden olan kızı Berna'yı (Hazal Kaya dizide) öldürüyor.

Böyleyse eğer Berna'nın intiharı gerçek değil.Onu barın duvarından birilerinin attığını da sıkı Behzat ç takipçileri düşünüyorlardı.Açıkçası Berna'yı Şule'nin öldürüp öldürmediğini yeni sezon bölümleriyle netleştireceğiz. Öyleyse biraz daha sabırla yeni sezon behzat ç bölümlerini beklemeliyiz ;)
Devamını gör...>>

Harun'u Şahane Buluyorum

Harun'u Şahane BuluyorumHarun'un dizideki herkesten çok daha üstün bir oyunculuk sergilediğini itiraf etmeliyim.Bu yeni yetişmiş ve tiyatro bölümünden dahi henüz mezun olmamış çocuk ,dizide '30' yaşındaki bir cinayet büro komiser yardımcısını oynuyor. Hiç de yabana atılır cinsten bir iş değil bu haa !

Adam cidden kendisinden 6-8 yaş büyük birisini dizide hiç hata yapmadan canlandırabiliyor. Bence Fatih Artman , yani dizinin Harun'u ,behzat ç 'nin yeni sezonuna en az Erdal Beşikçioğlu kadar damgasını vuracaktır. Demedi demeyin ha :D
Devamını gör...>>

Bahar'a Ne Oldu ?

Bahar'a Ne Oldu ?Vallahi bunu ben de siz değerli behzat ç takipçileri kadar merak ediyorum. Zira , Bahar öğretmen rolüyle izlediğimiz ve Behzat Ç'nin kendisini sevdiği ve hatta evlenme teklifi ettiği kadın bir anda diziden kayboluverdi.

Bunun nedenini inanın ki ben de bilmiyorum.Benim görüşüme göre dizi yapımcıları ile veya başka birileri ile Ayça Varlıer tartışmış ve dizi kadrosundan ihraç edilmiş olabilir.Behzat Ç'nin 20. ya da 25.bölümünden sonra bir daha kendisinden haber alamadığımız Bahar'ın aslında diziye katkısı büyüktü. Hem Ayça Varlıer bu rolü güzel canlandırıyor, hem de Behzat Ç'nin duygusal yanını dizide izleyebiliyorduk..Her işte bir hayır vardır diyerek sözlerimi tamamlıyorum.
Devamını gör...>>

9 Ekim 2011 Pazar

2.Bölüm izle

2.Bölüm izleİlk bölümde kızı Berna'nın intiharıyla sarsılan Behzat Ç öfke ve üzüntüyü iç içe yaşıyor. Ne arkadaşları onu teselli edebiliyor ne de bir başkası.. O,sadece kendi iç dünyasıyla baş başa kalarak kızının neden intihar ettiğini düşünüyor. Bir cinayet amiri için en zor durumlardan birisi kendi kızının ölümünü araştırmak..Ama o bir profesyonel.

Behzat ç'nin 2.bölümünü buradan tek parça halinde izleyin.


Get Adobe Flash player


Devamını gör...>>

1.Bölüm izle

1.Bölüm izleBehzat Ç dizisinin eski sezon 1.bölümü büyük ilgi görmüştü.Bu yüzden biz de behzat ç izle sitesi olarak eski sezon bölümlerinden başlıyoruz. Yani yaklaşık 1 ay sonra behzat ç yeni sezon açılacağı için bir aylık süre boyunca baştan sona tekrar izleyelim.



Get Adobe Flash player


Devamını gör...>>

7 Ekim 2011 Cuma

Harun Meliha Restoran izle

Burası gerçekten çok hoşuma gitmişti benim. Meliha ile ,yani ailesinin kendisine münasip gördüğü kız ile Harun'un ilk tanışmaları bombaydı.

Muhtemelen hiç sevgilisi olmamış Harun , Eda ile Selim'in evlenmelerinin akabinde Meliha ile tanıştı.Restoranda aralarında geçen diyalogda Harun neler söylemedi ki !
Cinayet büroda komiser yardımcısı olduğunu ve kendisine tahsis edilen araba ile isterse Bodrum'a bile habersiz gidebileceğini , hem de bunu bir kuruş benzin parası harcamadan yapabileceğini falan söyledi. Hatta işi abartarak dolapta 'ara sıra' bir tane bir içmesinin Meliha açısından sakıncasının olup olmayacağını da sordu. İşte diyaloğun en beğendiğim kısmı da burasıydı.Bir de Harun ''Ben 6 yaşından beri bayram namazlarına giderim ; daha doğrusu bayramlarda giderim..'' gibi yorum yaptı ya işte orası da çok matraktı..


Meliha ile Harun'un restorandaki konuşmalarını içeren video sizlerin huzurunda.



Devamını gör...>>

Ercüment Çözer'in Gizemi

Dizinin eski sezonunda en ilgi çekici karakterlerden olan Ercüment Çözer'in tam olarak ne için çalıştığı belli değil. Fakat Behzat Ç dizisini takip edenlerin bileceği gibi Ercüment Çözer, çorap değiştirir gibi insan öldürüyor.

Behzat Ç gibi bir polisin dahi içeri tıkamadığı bu adam , yani Ercüment Çözer ,Behzat Ç ile dalgasını da geçti. Hatta onların gözlerinin önünde sağ kolum dediği adamı alnından vurdu. Harun ,Akbaba ve Behzat Ç'nin önünde bu cinayeti işledikten sonra olay yerini elini kolunu sallayarak terk etmişti bir keresinde..

Peki nedir Ercüment Çözer'i özel kılan ?
Kesinlikle insan öldürme konusunda son derece yaratıcı teknikleri var bir kere.. Bunun yanında kendi pisliklerini de babasının bir dönem çok iyi arkadaşı olan ve o yüzden kendisini koruyan Memduh Başgan'a temizlettiriyor. (Memduh Başgan ile ilgili apayrı bir yazıya yeniden yer vereceğim..)

Ercüment Çözer , aslında Behzat'a ilk kez Ankara'da takmıştı. İlk bölümlerde yaşanan ve şimdi anlatacağım olay ise 30.bölümden çok sonra izleyiciye gösterildi.

Ercüment Çözer ,kendisine yapılan bir hakareti asla içine sindiremez. Kendisinin de dediği gibi ''Bana saygısızlık yapana cezasını veririm!'' türünde bir tarzı var bu psikopat ve sempatik seri katilin..

Behzat Ç'nin kendisine yaptığı saygısızlıktan sonra O'nu aslında kafasına takmıştı Ercüment Çözer.. İşte kızı Berna'nın ölümünün ardındaki sır perdesi aralanığında yine Ercüment Çözer çıktı karşımıza
Devamını gör...>>

4 Ekim 2011 Salı

Harun ''Seviyorum Merkez!'' Anonsu

Harun ''Seviyorum Merkez!'' AnonsuHarun bir gün içip içip kafayı güzelleştirdikten sonra 'Merkez'e öyle bir anons yapmıştı ki.. Hatta diziyi izleyen izlemeyen herkesin böyle bir anonsa tepkisiz kalması mümkün değildi. Merkeze ''Seviyorum merkezz , seviyorum diyorum anladın mı ?.Lan biriniz de anlayın be..'' dedikten sonra aynı anonsu defalarca tekrar ettiren Harun'un bu hareketini bir hayli beğenmiştik. İşte o anons ve Harun..



8 - Star Tv Behzat Ç - Harun Seviyorum MERKEZ...

Devamını gör...>>

Seni Kalbime Gömdüm fragman

Seni Kalbime Gömdüm fragmanBehzat Ç'nin sinema filmi şimdilerde vizyon salonlarında izleyiciyle buluştu. O polisiye maceranın sinemaya aktarılması aslında oldukça heyecan yaratıcı desem yanlış olmaz.Ben de ilk fırsatta gidip 'Seni Kalbime Gömdüm' filmini seyredeceğim.

Filmden bahsedelim biraz.. Ankara Gençlik Parkı'nda bir cinayet işlendiğini ihbar eden kişi tüm ekibi olay yerine gönderir. Fakat Behzat Ç ile ekibi aslında olay yerindeki kadının tabutun içinde halen yaşadığını görürler.Bu olay aslında cinayet büro amiri Behzat Ç için çözülmeyi bekleyen yeni bir bilmecenin ip uçlarıdır. Çünkü tabuta gömülen kadın Avarel Memduh'un yani eski bir polisin annesidir. Behzat Ç ile ekibi araştırmalarını derinleştirdikçe aslında Red Kit takma ismiyle bildikleri (Tardu Flardun) kişinin bir çeşit seri katil olduğunu öğreneceklerdir.

Daha da ilginç olanı Behzat Ç'nin bu olayı irdeledikçe Emniyetin içindeki gizli bir teşkilatlanmadan da haberdar olacağıdır. Hayalet , Akbaba ve Harun'un yanına filmde yeni bir polis olan Cansu Dere'nin de dahil edilmesi bence büyük bir başarıdır.

Tardu Flardun'un oyunculuğuyla ilgili henüz bir yorum yapmam ise yanlış olacak..



Devamını gör...>>